Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastavljanje vlade

Ružica Vukovac potvrdila da je kandidatkinja za ministricu; Petrov: Imamo spreman popis

Božo Petrov
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
12.01.2016.
u 12:13

– Listu imamo spremnu od sinoć kada smo dugo radili – kazao je Petrov i dodao kako će u javnosti, na kraju, objaviti samo one koji će postati ministri.

Čelnik Mosta Božo Petrov kazao je ispred središnjice stranke u Zagrebu da već imaju popis kandidata za ministre. 

– Listu imamo spremnu od sinoć kada smo dugo radili – kazao je Petrov i dodao kako će u javnosti, na kraju, objaviti samo one koji će postati ministri. 

– Mislim da je to korektno prema svim kandidatima koji će razgovarali s gospodinom Oreškovićem. Stvarno bih volio da tada mediji govore o onome koji je prošao, a ne o razlozima zašto netko nije prošao – rekao je Petrov. 

Jure Martinović iz Mosta je, pak, kazao da još uvijek dogovaraju ljude koje će predložiti za ministarstva. 

Ružica Vukovac potvrdila je nakon sastanka da će biti kandidatkinja za ministricu poljoprivrede. – Što se tiče poljoprivrede, mislim da ja jedina živim poljoprivredu i to je moja prednost, ali vidjet ćemo što će reći gospodin Orešković – kazala je Vukovac.  

– Rekli smo da ćemo inzistirati na tome da to budu stručne osobe. Hoće li se među njima naći i kandidati iz Mosta, to vam neću reći – rekao je nakon sastanka Petrov.

>>Upute za kreiranje čudovišta zvanog Vlada RH

>>'Most će se vjerojatno godinu ili dvije učiti sustavu'

Komentara 76

DU
Deleted user
12:17 12.01.2016.

Nemože biti gora od Jakovine!!!

SB
sbiki13
14:12 12.01.2016.

Ružica pa ta nema pojma o poljoprivedi pa njeno gospodarstvo koje je vodila propalo je sada se ona prći da bi vodila ministarsvo poljoprivede ajme nama bože kako zlo još veće nego što je bilo----------

JA
jason22
15:14 12.01.2016.

odustanite od svega i spasite zemlju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije