Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastavljanje vlade
Povratak na članak

Ružica Vukovac potvrdila da je kandidatkinja za ministricu; Petrov: Imamo spreman popis

– Listu imamo spremnu od sinoć kada smo dugo radili – kazao je Petrov i dodao kako će u javnosti, na kraju, objaviti samo one koji će postati ministri.

Komentari 76

DU
Deleted user
12:17 12.01.2016.

Nemože biti gora od Jakovine!!!

VL
JA
jason22
15:14 12.01.2016.

odustanite od svega i spasite zemlju

VL
SB
sbiki13
14:12 12.01.2016.

Ružica pa ta nema pojma o poljoprivedi pa njeno gospodarstvo koje je vodila propalo je sada se ona prći da bi vodila ministarsvo poljoprivede ajme nama bože kako zlo još veće nego što je bilo----------

VL
UZ
uzor10
14:01 12.01.2016.

Bože sačuvaj ovih štakora pa kakve reference ima ta ružica svaki seljak može biti ministar,pravite lakrdiju s tom Ruzicom

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
15:12 12.01.2016.

uskoro će zamijeniti čobankovića u guljenju krumpira

VL
JA
jason22
15:12 12.01.2016.

petrov izjavljuje da još nije vidio hdz-ovu listu..pa o čemu vi drljate na sastancima u šeratonu??!!?? Ruživa vukovac jedina živi poljoprivredu!! pa onda svaki ribar može bit ministar poljoprivrede jer je tu i ribarstvo,..svaki kovač, vodoinstalater, električar mogu biti ministrii obrta,..svaki liječnik ministar zdravstva....šta je vama ljudi...koga vi zavlačite dva i po miseca??

VL
Avatar gilgameš
gilgameš
15:32 12.01.2016.

Kandidat za ministra ili bilo koju drugu visokorangiranu funkciju u državi ne bi trebao biti nitko tko nije u stanju dokazati poznavanje najmanje jednog stranog jezika (njemački, engleski, francuski) i to najmanje razina C1.

VL
MA
Machak
14:44 12.01.2016.

Naravno, to nije fotelja...fotelja je kad je ministar netko drugi. Gadite mi se.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
16:33 12.01.2016.

istina,teško je biti gori od Marasa i Jakovine ali Ružice gledajući tvoj životopis ti bez uvrede najviše što možeš biti tajnica u ministarstvu poljoprivrede i to nategnuto.bude li nam Most predložio ovakve kandidate za ministre koliko god sam protiv toga najbolje odmah ići na nove izbore.

VL
JA
jason22
13:43 12.01.2016.

razgovori idu sporo..to je jedina istina..koliko dobro pitanje je....ali iskreno razgovori su farsa i to je svima jasno...vam samo treba vremena dok se ne dogovrite između sebe..a orešković o kojem zapravo i nemam mišljenje jer o njemu ne znam ništa kao što niti drugi ne znaju, će je dnostavno morati prihvatiti ponuđeno jer o budućim suradnicima također ne zna ništa,..most se pokazuje kao velik uteg jer nemaju bazu, infrastrukturu, članstvo,..ništa,..ako odu u vladau i ministarstva neće im imati tko sjediti u saboru,..morat će ta mjesta prepustiti drugima tko zna kako će ti drugi dizati ruke,..ako ostanu u saboru neće imati pojma šta se događa u vladi i ministarstvima,...iako ste u koaliciji nepovjerenje je veliko i to se vidi iz aviona jer nitko ne želi izgubiti dio moći koji misli da mora imati,...bit će veselo kada sve to krene,..da ponovim: užasno sporo, neproduktivno i loše...da ne govorim o nezadovoljstvu koalcijskih partnera u domoljubnoj..bit će tu svega za vašeg mandata..imat ćemo se čemu čudit i smijat,..iskreno zbog ove naše zemlje, iako nisam glasao za vas i ne bih nikad dok ste takvi kakvi jeste, ja vam želim svu sreću i da uspijete napraviti pomak kao prethodna vlada ali debelo sumnjam

VL
AN
anticenzura
13:02 12.01.2016.

Ovo samo u Hrvatskoj mozes vidjeti da anonimac iz selendre, gradonacelnik male siromasne opcinice, s dva dana politicke karijere sastavlja Vladu na nacionalnom nivou. Na Zapadu u ozbiljnim i uspjesnim drzavama, ne mozes postati ni gradonacelnik bez 20-ak godina politickee karijere, a kamoli da dospijes u viskoku politiku u drzavi. Ovo je isto kao da stavis pomocnog medicinskog brata, da ti operira tesko bolesnog pacijenta. Pa gdje to ima ljudi moji? Ovdje u Svicarskoj ne mozes doci ni na drzavno radno mjesto, bez ozbiljnog iskustva u svome poslu i cistom biografijom kao suza. Pritresu te kao na rengenu. Mene su tri puta zvali na satanak s glavesinama, prije nego su me primili raditi na obicno drzavno radno mjesto, sto sam se skolovala u CH, i s maestrijom u mome poslu, a ovi traze Ministre po drzavi, anonimce, nestranake ljude sto ih gradjani uopce ne poznjau. Pa kako on moze ocijeniti tko je strucnjak u svome poslu i tko ce biti dobar Ministar kada ni on nema iskustva u politici. Vidite vi koliko je to lodo i poremeceno? Tuga, cemer i jad!!

VL
MT
Mirko Tot
12:57 12.01.2016.

To mi sve djeljuje kao Samoborske kremšnite prelivene sa kečupom.

VL
Avatar kravata
kravata
17:27 12.01.2016.

Neozbiljna gospoda a sve drugo cemo ostavit iznenadenju.

VL
CH
chemica
13:19 12.01.2016.

Ma predivna kandidatkinja za ministricu poljoprivrede. Načelnica "Gornje Špičkovine" sa završenim pravnim fakultetom. Radila kao tajnica. Upropastila seosko gospodarstvo na kojem je obavljala posao knjigovođe ili čega već. Ovo će biti uistinu urnebesno.

VL
Avatar jura37
jura37
14:03 12.01.2016.

Bogat seljak je i bogata država. 25 god. Smo pokušavali sa ultra "učenim" dr. Mr. Sci. Dipl. Ing. Bla bla bla. Diploma sama po sebi ne znači ništa bez realnog iskustva sektora u kojem radis i kao ministar si sluga i pomagac sektoru na terenu a ne gazda koji samo šefuje iz ureda 4 god. Tak da Ružica nemre i da hoće bit gora od svih ministara poljoprivrede do sada .

VL
Avatar ARENA
ARENA
15:49 12.01.2016.

To što žena ima evidentiran porezni dug nije važno, upravo suprotno. Bitno da tvrtke ne mogu sudjelovati u postupcima javne nabave ni sa 10 lipa duga!

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
16:18 12.01.2016.

Joj , Ružica mi je za dobro selsko imanje a ne za ministricu , sama je stvorila takav image i najbolje joj je da radi i šuti, ovak .., najmanje simpatična od Mostovaca :(

VL
FU
fuji91
17:12 12.01.2016.

Jel to ona gospođa koja je bahato zaprijetila da pristaje isključivo na Petrova za premijera?:))).

VL
Avatar dobry
dobry
14:14 12.01.2016.

"Ružica Vukovac potvrdila je nakon sastanka da će biti kandidatkinja za ministricu poljoprivrede. – Što se tiče poljoprivrede, mislim da ja jedina živim poljoprivredu i to je moja prednost,..." Gospođo Vukovac, nije poljoprivreda samo znati koristiti motiku, pomusti kravu i voziti kombajn! To zna čak i naša svestrana Predsjednica. Biti ministar bilo kog resora uprave je nešto saaaasvim drugo...U svakom slučaju, good luck, rekao bi naš Premijer-Tim "the građevina".

VL
PR
promill
16:40 12.01.2016.

Imal ko mejl od Tima?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.