Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.08.2010. u 12:00

Nakon političkog i poduzetničkog debakla, Pašaliću će ostati samo povratak – medicini.

Ivić Pašalić nema sreće s karijerom. Nakon političkog brodoloma prešao je u poduzetničke vode i na “staru slavu” isposlovao golem kredit od Hypo banke za gradnju stambenog naselja Odra nedaleko od Zagreba, ali je i ovdje pred havarijom.

Kupaca za više od polovice Pašalićevih stanova nema iako su cijene, prema business.hr, već pale na 1300 eura po kvadratu, pa sada čak i banka muku muči kako će se naplatiti u ovom projektu. Nakon političkog i poduzetničkog debakla, Pašaliću će ostati samo povratak – medicini.

Kineski turisti spasili hrvatsku statistiku

Jadranka Kosor pohvalila se time što je u srpnju stiglo 95 posto više Kineza nego lani, ali je zaboravila dodati da je riječ o jedva 1825 gostiju. Kinezi nam neće spasiti sezonu, ali hoće statistiku.

Strogi general željan medijske slave


Mate Obradović, general HV-a i zapovjednik protupožarnih snaga u Divuljama, neugodno se iznenadio kada su novinari objavili da je Davor Turković kaznio dvojicu pilota jer su neovlašteno ugasili požar na farmi i time spasili 1300 krava. Nije mu smetala stegovna mjera, već to što javnost nije upoznata s time da je on osobno kaznio pilote koji su gasili bez njegova dopuštenja. Da se propust ne ponovi, Obradović je – angažirao glasnogovornicu!

Osniva li Đ. Adlešič stranku laganog vrludanja

Đurđa Adlešić, potpredsjednica Vlade, izašla je iz HSLS-a nekoliko dana nakon što je javnost i predsjednika stranke uvjeravala da ostaje među liberalima. Dosljedno nedosljedna, Adlešič je sredinom srpnja najavila i svoj izlazak iz Vlade početkom kolovoza, ali je sada sve demantirala i ostaje na mjestu potpredsjednice Vlade. Početkom rujna možemo očekivati da najavi izlazak iz politike, što će potom efektno demantirati u listopadu osnivanjem Hrvatske stranke laganog vrludanja (HSLV). Potom joj se otvara prostor za razvijanje koalicijskih potencijala pa do Božića može još dva puta ući i izaći iz vladajuće koalicije.

Komentara 14

ZV
Zvonimir555
10:51 15.08.2010.

Interesantno, u vom cnanku od g.Jurkovica ima i drugih napisa o dogadjajima iz zivota Hrvatske.. Takvih dogadjaja ,da covijek dok ih cita ne zna, da li da zaplace ili da se ljuti ili smije.. Zato hvala piscu na osvrtima.. Svivrtima.. Svi se uhvatili Ivica Pasalica i zdusno komentiraju po svojim sitnim

MM
Mladen Miletić
12:23 11.08.2010.

Kkako vidimno novinarka Edi \" doktor\" je dala jaku diagnozu za nju bolesnoga droktora Pašalića ! Ne osvrčući se niti jednom jedinom riječi i ne objašnjavjuči da bolesna kriizna demokratska balkanska domovina ne izglađiva samo radničku klasu umirovljenike, do neizdrživeive granice; te da neda mladima da si izgrađuju budučnost i stvaraju kupuju, plačaju domove. Ono što i krave i konji pa i Lipicaneri posdjeduju krov nad glavom Prema tome podmuklo i tendenciozno je uvjeravanje kako netko naivan u Hrvatskoj.I da krivo radi ako gradi a to je svatko tko gradi za Hrvata je \"danas budala\" U Hrvatskoj su svi bez iznimke su isti - budale prevari od najmanjih i do najpametnijih. . Konačno koliko se ljudi u Hrvatskoj od 4-5 miliona može pohvaliti i dokazati poizivom SAVJETNIK predsjednika republike ? Jako malo .. Uostalom kako vidimo diagnoza je iz daljine bez jedne riječi od strane G. Pašalića... Koji želite stanove ali nadnaravno po 1800 obratite se prodavateljima Odre jednom od najljepšeg naselja u Zagrebu ....

DO
doktorica
16:20 11.08.2010.

nema novca nema ni \"poduzetništva\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?