Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKLENI Červaru trenutačno rukomet ispred politike

Ivano Balić: Ne znam hoću li moći

Ivano Balić
Foto: Duško Marušić
17.01.2008.
u 17:12

Ivanu Baliću nije lako, svi su pogledi uprti u njega. Veselje je u naš tabor stiglo kada se nakon duge stanke priključio rukometnim treninzima, danas opet vlada zabrinutost jer se vratila bol u donjem dijelu trbušnog zida.

Bol se vratila
- Stanje mi se opet pogoršalo, ne znam hoću li putovati u Norvešku. Sigurno je da ne mogu odigrati osam utakmica koliko nas na EP-u očekuje - oglasio se Balić na službenoj internetskoj stranici Hrvatskog rukometnog saveza.

Posljednjih dana imao je Ivano i grlobolju i temperaturu.
- Nisam trenirao dva mjeseca, nakon tri treninga porasla mi je temperatura. Prva dva treninga odradio sam na svježinu, nakon trećeg zateže me svaki mišić. Bila je preduga stanka a da se to ne bi osjetilo.
Kako tegobe ne jenjavaju, splasnuo je i Balićev optimizam.

Zamrznut status
- Stalno sam mislio da ću se toliko oporaviti da ću moći zaigrati u Norveškoj, no danas više nisam siguran u to. Ali, vidjet ćemo, do konačne odluke još su tri dana. Balić je sigurno Červarova najveća briga. U petak je izbornikov telefon ostao gluh. A najavio je da će baš u petak odgovoriti na pitanje: rukomet ili politika.

Činjenica da je u Poreču na pripremama, da je u četvrtak bio u Zagrebu, reći će da je u ovom trenutku rukomet broj jedan. Potvrđuje to i Červarova odluka da zamrzne svoj status saborskog zastupnika. Zamijenit će ga Nevio Šetić. Kako Červara ove godine očekuju Europsko prvenstvo, kvalifikacije za OI i Olimpijske igre, a sljedeće Svjetsko prvenstvo je u Hrvatskoj, odluka je očekivana.

Gobac u Poreču
Inače, jučer se reprezentaciji u Poreču priključio i Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a i koordinator za muški rukomet. A odluku o 16 putnika na EP valja očekivati u ponedjeljak.

Želite prijaviti greške?