Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi idu po planu

Hajdaš poklonio cvijeće Švaljek pa obišao s njom gradilište na Plesu

Siniša Hajdaš Dončić i Sandra Švaljek
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/13
23.02.2015.
u 14:32

Dovršetak radova novog putničkog terminala Međunarodne zračne luke Zagreb očekuje se krajem 2016.

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba Sandra Švaljek, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić posjetili su danas gradilište novog putničkog terminala Međunarodne zračne luke Zagreb.

Hajdaš Dončić je susret sa Sandrom Švaljek iskoristio da joj čestita rođendan pa joj je to prigodom poklonio buket cvijeća. Nakon čestitki uputili su se u obilazak gradilišta novog terminala, na koji se trenutno postavlja krovna konstrukcija.

Planirani dovršetak radova i otvaranje nove putničke zgrade na kojoj trenutno radi više od 900 radnika je kraj 2016. godine. Na MZLZ-u su se pohvalili rastom broj putnika u prošloj godini od 5,7 posto, a dosad u ovoj godini imaju rast od 11 posto, a toliki rast im je cilj i za cijelu ovu godinu.

>> Kinezi će čarterima od ožujka stizati u Zadar

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Komentara 8

ZG
zg223
11:07 23.02.2015.

cuj obilaze gradiliste da vide jel sve ide po planu i da se naslikavaju...pa ako ne ide po planu postoje dnevni penali koje ce izvodjaci radova morati platiti...majko mila kakve gluposti ja citam...

OS
osica
15:42 23.02.2015.

opa , došao sa cvijećem. Joj, joj " kako ovo cvijeće miriše na daleko i nosi poruku ne zaboravi me"

Avatar tituš
tituš
14:59 23.02.2015.

ministar od zdravlja gladi sestre po guzici i nateže im kute uz seksističke izraze, ovaj kao da je došao na zagorsku zabavu u vatrogasni dom i daruje cvijeće, baš me zanima gdje ga je kupio i pošto platio, na kojee troškove će knjižiti makar i ovaj simbolički poklon od nekoliko stotina kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije