Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U proteklih tjedan dana nestalo 11 osoba

nestali
Foto: nestali.hr
1/8
27.06.2014.
u 12:38

Ako ste vidjeli osobu posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

U proteklih tjedan dana nestalo je 11 osoba među kojima je 8 maloljetnih, objavile su NENO Novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Radomir Bijelić (76) nestao je u Bolmanu 24. lipnja kada se udaljio s adrese Svetozara Miletića u nepoznato. 76-godišnji Bijelić visok je 165 centimetara, ima prosijedu kosu, svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bio je odjeven u zelenu radnu košulju i zelene radne hlače.

Tamara Brajković (16) nestala je 25. lipnja. Otišla je s adrese u Rijeci u nepoznato. Visoka je 165 centimetara, ima crnu rijetku kosu, kestenjaste male oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u rozu majicu kratkih rukava, šarene tajice i crne natikače sa cvjetićem.

Aleksandra Ignjac (13) nestala je 23. lipnja u Zagrebu gdje se udaljila s adrese Svetog Mateja u nepoznato. 13-godišnja Aleksandra visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u bež haljinu i cipele.

Aida Kreštić (16) nestala je u srijedu 25. lipnja kada se udaljila s adrese u Nijemčanskoj ulici u Zagrebu u nepoznato. Kreštić je visoka 167 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Marijana Martić (20) nestala je u Puli 25. lipnja kada se udaljila s adrese u Koparskoj ulici u nepoznato. Visoka je 164 centimetra, ima smeđe-crnu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ima i ožiljak na čeku iznad lijevog oka, a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Norbert Meixner (73) nestao je 24. lipnja u Selcu gdje je posljednji put viđen u večernjim satima u ugostiteljskom objektu odakle se udaljio u nepoznato. Visok je 170 centimetra, ima rijetku kosu, velike zelene oči i izražene podočnjake, okruglo lice i blijedu kožu. Jače je tjelesne građe te se, zbog težine, teže kreće,a na leđima u visini ramena ima ožiljak od opekline. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnu majicu i kratke karirane hlače, dok je na nogama imao natikače.

Monika Mihalinec (17) nestala je u Zagrebu 22. lipnja kada se udaljila s adrese Sv. Mateja u nepoznato. 17-godišnja Mihalinec visoka je 160 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u plavu majicu kratkih rukava i donji dio bijele trenirke.

Marijana Pređak (16) nestala je 24. lipnja kada se udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića u nepoznato. Visoka je 155 centimetara, ima kestenjastu kosu, male kestenjaste oči, šiljast nos, ovalno lice slabije je tjelesne građe, a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Emily Rašić (15) nestala je u Splitu 25. lipnja. Udaljila se s adrese Šižgorićeva u nepoznato. Visoka j 165 centimetara i jače je tjelesne građe, a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Mirela Silajdžić (16) nestala je u srijedu 25. lipnja kada se udaljila s adrese Žitnjačka cesta u Zagrebu u nepoznato. 16-godišnja Silajdžić visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe, a iznad usne ima madež. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu vestu i crne tajice.

Ana Šlehan (16) nestala je u Zagrebu 25. lipnja. Udaljila se s adrese u Nijemčanskoj ulici u nepoznato. Visoka je 165 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe, a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ako ste vidjeli osobu posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije