Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV DNEVNIK

Turudić tužio Milanovića Kolindi: Mama, on je mene prvi

Ivan Turudić
Foto: screenshot HRT
Autor
Ivan Starčević
13.08.2014.
u 11:35

Nakon što se djetinjasto branio da nije prvi počeo, sinoć u Dnevniku 3 HRT-a, koji po ljetnom rasporedu uređuje Katarina Periša Čakarun, izjavio je da je prisluškivan

Predsjednik zagrebačkog Županijskog suda Ivan Turudić pojavio se sinoć u Dnevniku 3, nešto prije ponoći, vidno uznemiren, pomalo zapuštenog izgleda, i vrlo emotivno ustvrdio kako je siguran da represivni organi rade na njegovoj smjeni, prate ga i prisluškuju. Zašto mu se to događa, ne zna se. Zna se jedino to da sudac Turudić već tri dana sve manje zabavlja javnost svojim pokušajima da se izvuče iz pozicije suca koji se upleo dnevnu politiku, ali to ne želi priznati, ispričati se i otići u političare ili odvjetnike, bilo kamo.

Na njegovo ponašanje nedostojno sudačke profesije najprije se oborio predsjednik države. Sudac mu je odgovorio da su političari prvi počeli napadati sudstvo – što je za jednog iskusnog suca toliko djetinjasta obrana da je najbolje opisuju riječi: Turudić tužio Milanovića Kolindi: Mama, on je mene prvi.

U odlično vođenom i aktualnom „ Dnevniku 3“ urednice Katarine Periše Čakarun g. Turudić se poslužio najstarijim trikom koji je u vlastitoj sudačkoj praksi sigurno sreo već nebrojeno puta: naći nepravdu koju ti čine i tako potpuno skrenuti pažnju s onoga što si učinio. Njegova izjava nije stavljena u neprimjeren humoristični okvir kao što se to zna dogoditi kada Dnevnik 3 uređuje gđa Tatjana Munižaba.

>> Premijer Zoran Milanović prekasno se počeo ulagivati Franji Tuđmanu

>> Friški voditelj Frano Ridjan i Sanja Doležal postali nepodnošljivo srdačni

Komentara 112

Avatar antuntun55
antuntun55
12:14 13.08.2014.

ništa neočekivano od stare komunjare Starčevića...i sucu i građaninu Turudiću velika podrška....da nam je bar više takvih odlučnih i poštenih sudaca...

OL
olrajt
12:16 13.08.2014.

..gospodine Turudiću ne posustati i nakon svih ovih objeda!!...vi govorite istinu!!!...a te istine boje se oni koji vas napadaju!!

LE
legalis..
12:13 13.08.2014.

Ivane Turudiću Hrvati su uz vas za ove druge, ne brinite se Pljačkaški SDP vam ne može ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije