Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko

'Milanovićev nedolazak je neprihvatljiv, trebao je doći i reći što Vlada planira učiniti'

Kolinda Grabar-Kitarović primila Tomislava Karamarka
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/10
14.04.2015.
u 11:23

Karamarko je rekao kako je dobro što je predsjednica sazvala sastanak s predstavnicima svih stranaka na početku mandata, a ne kao što je činio njezin prethodnik, u predizborne svrhe

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko nakon 40-minutnog razgovora s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović nedolazak premijera Zorana Milanovića na Pantovčak ocijenio je neprihvatljivim.

– To dovoljno govori o odgovornosti koju ima, ne samo prema hrvatskim građanima, već i prema hrvatskoj predsjednici. Trebao je doći i reći što Vlada planira učiniti u sljedećih nekoliko mjeseci do izbora – kazao je Karamarko.

Sastanak s predsjednicom ocijenio je dobrim te kazao kako su razgovarali o teškoj gospodarskoj situaciji, zahvatima koje je potrebno napraviti te o zabrinjavajućim brojkama nezaposlenih te ljudi koji se iseljavaju iz Hrvatske.   

Predsjednica zadire u prave probleme, dodao je te istaknuo kako je dobro to što je predsjednica sazvala sastanak s predstavnicima svih stranaka na početku mandata, a ne kao što je činio njezin prethodnik, u predizborne svrhe.

>> Predsjednica čekala premijera: Nikome neću dopustiti da iz vlastitog hira ne poštuje ustavno-pravni poredak zemlje!

Komentara 130

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
11:57 14.04.2015.

Milanović potvrđuje samo ono što svi znamo... Da je bahat i neodgovoran...

AN
Andacon
11:46 14.04.2015.

Svakim danom Milanović pokazuje kolika je zapravo šteta u ovome mandatu. Ako ništa drugo mogao je barem javiti da neće doći.

DI
dino85
11:54 14.04.2015.

Tako je neodaziv Milanovića je neprihvatljiv u svakoj normalnoj civilizovanoj državi a još više je za mene strašno što nije predsjednici javio da neće doći to ukazuje koliko je hirovIT, nepromišljen nedaj nam bože da on u ratu zapovijeda vojskom Gospodine Milanoviću za ovakav Gaf bi vi na zapadu bili"vučeni i tučeni " kroz sve medije i birači vam to ne bi zaboravili na zapadu vaša stranka bi mogla na izbore samo bez vas,a ja molim Boga da i mi Hrvati pogledamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije