Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručili musić milanović

'Širina šnita kruha nije uzrok neimaštine. U banani smo zbog nesposobnosti političara!

musić milanović,  (1)
Patrik Macek/PIXSELL
29.10.2014.
u 14:14

Jučerašnja nepromišljena izjava gđe Sanje Musić Milanović samo je podsjetnik na hrvatsku zbilju u kojoj ne samo da sit gladnu ne vjeruje nego i sumnja u njegovu inteligenciju, napominje danas HURS

Hrvatska udruga radničkih sindikata (HURS) ogorčena je jučerašnjom izjavom liječnice i premijerove supruge Sanje Musić Milanović. Danas su poslali priopćenje medijima u kojima ističu da širina kruha ''nije uzrok posvemašnje siromaštine''.

- Jučerašnja nepromišljena izjava gđe Sanje Musić Milanović samo je podsjetnik na hrvatsku zbilju u kojoj ne samo da sit gladnu ne vjeruje nego i sumnja u njegovu inteligenciju. Kako drukčije protumačiti izjavu, odnosno, uputu dotične hrvatskim građanima da tanje režu kruh pa će imati novca i za skuplji. Nama se ipak čini da širina šnita kruha kojeg režemo nije uzrok posvemašnje neimaštine. Mi mislimo da smo u banani zbog nesposobnosti političara da organiziraju državu na način koji će gladnima omogućiti da pošteno rade i od toga pošteno žive. Zato, kad smo već kod pekarskog izričaja, draga Sanjo, drugi put ispeci pa reci - poručili su ih HURS-a.

>>Izjava Sanje Musić Milanović odjeknula regijom: 'Hrvatska Marija Antoaneta'

>>U bračnom nadmetanju za pozornost javnosti gđa Milanović premoćno vodi ispred supruga

>>Kosor o crnim šnitama: Ako vam je pun kufer pametnih savjeta, režite žile!

Komentara 9

DU
Deleted user
14:32 29.10.2014.

Drugarica postaje dostojan partner svom bračnom drugu u lupetanju bedastoća.

CI
cicibela
14:34 29.10.2014.

U obitelji Milanović vrlo su usklađeni napori da naciju učine zdravijom. Gospođa Sanja nas uči da je siromašna prehrana jako dobra za zdravlje ljudi, a gospodin Zoran svojom politikom čini sve što je u njegovoj moći da imamo baš tuu siromašnu prehranu. Toliko dobro napreduje, da neki građani čak nemaju nikakvu prehranu. Zato očekujem da gospođa Sanja sada počne promovirati Solarnu yogu, tj. tehniku gledanja u Sunce, u kojoj praktikantima hrana uopće nije potrebna.

BA
balic
14:58 29.10.2014.

Ma tko bu nju razumil,mozda i ona oce u politiku pa vjezba na savjet muza ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije