Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezanje na tanko

Kosor o crnim šnitama: Ako vam je pun kufer pametnih savjeta, režite žile!

Jadranka Kosor
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
29.10.2014.
u 10:32

Što misli o savjetu supruge svoga nasljednika, otkrila je saborska zastupnica i bivša premijerka Jadranka Kosor

Izjava liječnice i premijerove supruge Sanje Musić Milanović u emisiji Hrvatskog radija o zdravlju i zdravom životu, kojom je ljudima poručila da ''režu crni kruh na tanje šnite jer će tako dulje trajati i biti jeftiniji od bijelog'', pobrala je mnoge kritike u javnosti.

Što misli o savjetu supruge svoga nasljednika, nije propustila komentirati ni saborska zastupnica i bivša premijerka Jadranka Kosor.

– Režite crni kruh na tanje šnite ako vam je skup, kaže gđa Milanović. A možete i žile, ako vam je pun kufer pametnih savjeta za zdrav život – napisala je Kosor na svom Twitter-profilu.

Zastupnica od kolovoza 2012. godine aktivno koristi tu drušvenu mrežu kako bi komentirala politička i društvena zbivanja. Do sada je objavila 1111 tweetova, a mnogi su privukli veliku pozornost javnosti.

>>J. Kosor nisu uključili u emisiju. 'To je bio nesporazum'

>>Izjava Sanje Musić Milanović odjeknula regijom: 'Hrvatska Marija Antoaneta'

Komentara 19

DU
Deleted user
11:10 29.10.2014.

Jel to ona što je spašavala državni proračun štednjom na vodi? Baš se prava našla... Meni se sve više čini da u politici završava najneinteligentniji dio društva jer jedino tako se može objasniti količina nebuloza i gluposti koju svaki dan prosipa naša "elita"....

SE
sestrićna
10:51 29.10.2014.

sve je učinila za partiju da hdz unište a sad joj partija vraća na ovakav način..mislim stvarnoo..

ZO
zoom
10:48 29.10.2014.

ne znaš koja daje blesavije savjete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije