Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
V. D. RAVNATELJA

Siniša Kovačić najavio podizanje razine profesionalnosti na HRT-u

Siniša Kovačić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
04.03.2016.
u 20:00

"Očekujem da Hrvatska radiotelevizija i dalje kao javni servis bude otvorena prema svim skupinama u društvu, ali i da štiti hrvatski nacionalni interes, hrvatski identitet i kulturu"

Vršitelj dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije (HRT) Siniša Kovačić, kojega je Hrvatski sabor danas imenovao na tu dužnost, u svojoj je prvoj izjavi najavio podizanje razine profesionalnosti s ciljem objektivizacije medijskoga izvješćivanja.  

– Očekujem da Hrvatska radiotelevizija i dalje kao javni servis bude otvorena prema svim skupinama u društvu, ali i da štiti hrvatski nacionalni interes, hrvatski identitet i kulturu. Pred nama je velik posao, očekujem od svih zaposlenika dodatni angažman kako bismo podigli razinu profesionalnosti, a sve u cilju objektivizacije medijskoga izvješćivanja – izjavio je Siniša Kovačić za HRT.  

Kovačić je također zahvalio zastupnicama i zastupnicima Hrvatskoga sabora na ukazanome povjerenju, odnosno imenovanju za v. d. glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije.   

Službena primopredaja dužnosti između dosadašnjega glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana i v.d. glavnoga ravnatelja Siniše Kovačića najavljena je za ponedjeljak.

>> Goran Radman: Nema zakonite osnove za moje razrješenje

Komentara 35

BA
barbaizamerike
20:20 04.03.2016.

puna podrska

AP
apolon
20:22 04.03.2016.

Sve je rečeno...ponekad,pozovite i kolegu Sašu Lekovića da gledatelji vide kako se on uklapa u hrvatsku kulturu i nacionalne interese!?nacionalne interese!?

MA
margaritas
20:14 04.03.2016.

Kao prvo , smjene i čistke poput njihovih demokratskih promjena 2000 i 2011. Ne očekujemo valjda da će dosadašnja garnitura promicati Hrvatske interese.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije