Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIPOVIĆEVA INICIJATIVA

HDZ: Riječ je o lažnoj brizi i Josipovićevoj kampanji na račun poreznih obveznika

Andrija Mikulić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
18.10.2014.
u 21:30

Iz HDZ-a su komentirali Josipovićevo predstavljanje istraživanja o izbornim promjenama

- Riječ je o lažnoj brizi i kampanji koju dosadašnji predsjednika vodi na račun poreznih obveznika. Kada bi on uistinu vodio računa o ugledu države smijenio bi svoga savjetnika za nacionalnu sigurnost Perkovića, koji je tamo imenovan zahvaljujući svome ocu kojemu se sada sudi u Munchenu. Sve dosadašnje Josipovićeve ankete pokazale su se nevjerodostojnima na izborima, a pogotovo je to ova, izjavio je Andrija Mikulić, član predsjedništva HDZ-a

Najveća oporbena stranka kritikom je dočekala Josipovićevu inicijativu o promjenama Ustava, te promjeni izbornog sustva

- Podsjetit ću da jedina referendumska inicijativa koje do sada nije skupila dovoljan broj potpisa je bila ona gospođe Markić koja je pored ostalog tražila uvođenje preferencijalno glasova. Naravno da HDZ nema ništa protiv preferencijalnog glasovanja, ali nismo mogli podržati ostale prijedlige zato što su štetni za Hrvatsku. Osim toga, građani su nezadovoljni teškom ekonomskom situacijom i neaktivnosti dosadašnjeg predsjednika. Dosadašnji predsjednik ovim naručenim anketama samo želi skrenuti pažnju s teške gospodarske situacije, za koju je uz Milanovića, čijom je voljom i bio na Pantovčaku - upravo on najzaslužniji, ocijenio je Mikulić.

O odbijanju poziva za sudjelovanjem na Josipovićevoj prezentaciji iz HDZ-a poručuju:

- Što se tiče informacije s HTV-a da su "Tomislav Karamarko i Željka Markić prihvatili poziv, no nisu došli na Pantovčak", moguće da je gđa Markić prihvatila poziv, pa se predomislila, no Tomislav Karamarko nije prihvatio taj poziv da sudjeluje u događaju na Pantovčaku. Ima pametnijeg posla. 

>> Željka Markić odbila Josipovićev poziv za tribinu o Ustavu i izbornom sustavu

>> Josipović: Treba nam novi Ustav za pravedniju Hrvatsku - Drugu Republiku

Komentara 34

FE
FelixBoy
19:58 18.10.2014.

Jadranka Kosor Jaca se silno zalaže za preferencijalno glasanje. Na zadnjim EU izborima od 950.000 glasova Jaca je dobila 6561 glas ! Mirela Holy dobila je 52000 glasova ali je prevarila svoje birače i u EU parlament poslala Skrleca kojikoji je dobio 2000 glasova ! Tako da su vrlo vjerodostojne u svojim nastojanjima za preferencijalnim glasovima ! Bolje im je da se poklope usima !

FE
FelixBoy
20:16 18.10.2014.

Ni jedan dnevni list ne želi napisati na koji je način Mirela Holy prevarila birače preferencijalnim glasanjem jer bi to obezvrijedilo sve inicijative o kojima danas pišu !! Kad se toj prevari doda i afera sa pokušajem zapošljavanja podobnih dobijete " najpopularniju političarku u RH"!! Moš mislit! U kombinaciji ona i lignja ! He, he ..... Pa za njih ni doma ne želi nitko vise glasati ! To su obični prevaranti !!

SA
samazg
20:03 18.10.2014.

Mirela Holly? Je li to ona što nema ni programa ni riješenja i koja ne bi ni postojala da nema VL koji je svaki dan naslikava i kao zna se već čiji proizvod nam ju gura svaki dan za dobro jutro i laku noć....Neće ići, jeftin štos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije