Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Otišao je zbog mjesta na listi za gradsko vijeće'

Problemi u Mostu, Omrčen napustio stranku: Pauletić je kandidiran na Nacionalnom vijeću, a ne u Splitu

Pauletić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
25.01.2017.
u 21:30

Robert Pauletić kaže kako je Omrčen otišao iz splitskog Mosta još prije pet-šest dana

Zdravko Omrčen, jedini Splićanin na listi Mosta  na prošlim parlamentarnim izborima, napustio je stranku. Razlog je, kako navodi nataloženo nezadovoljstvo nedefiniranjem kandidata za gradonačelniak Splita, odluka o izboru Roberta Pauletića koja je donesena na Nacioanlnom vijeću Mosta, a ne u Splitu kao i nedefiniranje ustroja stranke ili inicijative.

- Nakon izbora sam očekivao da ćemo nastaviti raditi, ustrojiti se, izabrati kandidata za gradonačelnika, ali ništa nije bilo ni konačno ni konkretno.

Članstvo se osulo, nezadovoljstvo je raslo i ja sam zaključio da ima dovoljno vremena do lokalnih izbora kako bih pronašao opciju s kojon ću izaći, a Most to nije – kaže Omrčen koji se Mostu priključio pred rujanske izbore.

Ranije je bio član Inicijative Za pametne ljude i pametan grad, ali se sa supružnicima Puljak razišao kada su postali politička stranka jer drži da su zauzeli previše lijevu ideološku poziciju.

Robert Pauletić kaže kako je Omrčen otišao iz splitskog Mosta još prije pet-šest dana, a pripreme za njegovu kampanju idu bolje nego što je očekivao, uz punu uključenost dosadašnjih simpatizera Mosta, kao i novih.

- Koliko je meni poznato, razlog za odlazak Zdravka Omrčena iz Mosta bio je taj što mu stranka niti ja osobno nismo bili spremni unaprijed jamčiti drugo mjesto na listi za Gradsko vijeće. Ako se ne varam, svojedobno je zbog nečeg sličnog napustio redove stranke Pametno – izjavio je Pauletić.

Kaže kako nisu točni njegovi navodi o osipanju članova Mosta, naprotiv, broj članova stožera i volontera raste. 

>> Grmoja: Na lokalnim s HDZ-om nema nikavih dogovora i popuštanja

Komentara 9

PO
pointmaker
22:13 25.01.2017.

problemi u mostu...povijest se ponavlja

MA
maliMalecki
07:37 26.01.2017.

Splićani uvijek dobro izaberu...kad se samo sjetim Keruma suza mi na oko krene a preko čela feta pršuta domaćeg ...samo naprijed Splićani, znate vi najbolje!

ZE
zemljamoja
22:54 25.01.2017.

Za koga Za Roberta Za Koga Za Pauletića Splićani su već odabrali Ajmo svi za Pauletića!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije