Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužva na cesti

Povratak sa produženog vikenda: Na ulazu u tunel sv. Rok kolona duga 8 kilometara

autocesta
Hak.hr
28.03.2016.
u 18:02

"Zbog gustog prometa između vijadukta Baričević i južnog ulaza u tunel sv. Rok u smjeru unutrašnjosti vozi se usporeno u koloni dugoj oko 8 kilometara", izvijestio je HAK.

Završava uskrsni produženi vikend, a uz njega obično idu i gužve na prometnicama koje vode od mora prema unutrašnjosti. 

HAK javlja kako se zbog radova na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi jednim trakom, uz ograničenje brzine.  "Zbog gustog prometa između vijadukta Baričević i južnog ulaza u tunel sv. Rok u smjeru unutrašnjosti vozi se usporeno u koloni dugoj oko 8 kilometara", izvijestio je HAK.  Mole vozače da se pridržavaju ograničenja brzine kroz tunel Sveti Rok da bi se izbjeglo nepotrebno usporavanje i dodatno otežavanje prometa. 

Promet je na glavnim cestovnim pravcima srednje gust do pojačan, a povremena čekanja moguća su u trajektnim lukama i pristaništima, te graničnim prijelazima sa Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Slovenijom. 

Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici i dijelu središnje Hrvatske, Hrvatskog primorja te Istre. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, a ima je i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljevo2 i Kikovica.

Komentara 10

DA
Darkoman
18:55 28.03.2016.

Sramotno od HAK-a. Ti ne znaju kad je Uskrs pa krenuli popravljati... ali nije im to prvi put. Lani ili preklani su ina istoj cesti isto napravili kaos ua 1.maj. Teski gubitasi, a raspravljaju kolika bi trebala biti uskrsnica. Dajte to vise nekom normalnom da vodi. Ovo je i tlaka za vozace i sramota za cijelu zemlju. Vozi se u prvoj brzini 10km.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
18:32 28.03.2016.

Hm, to su ti hrvatići vulgaris. Svi u auto u 16 sati zadnjeg radnog dana, a onda ponovo u auto u 18 sati zadnjeg dana vikenda i udri čekanje na svim auto-cestama i u svim smjerovima. Budalaši.

DU
Deleted user
18:30 28.03.2016.

Ovi radovi u tunelu su trebali biti gotovi do Uskrsa. Koga briga, državna firma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije