Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Počeli s radom: Splitski taksisti blokirali vozila Cammea na groblju Lovrinac

taxi cammeo
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
17.11.2016.
u 08:21

Splitski su taksisti mirno prosvjedovali početkom kolovoza kada su svoja vozila parkirali pred Turističkom palačom želeći poručiti da će se boriti protiv ilegalnih taksista sve dok se ne uvede red na ulice

Pedesetak splitskih taksista u četvrtak ujutro blokirali su, kod gradskog groblja Lovrinac, izlaz taksi vozilima Cammea koji su, prvi put, trebali početi s radom u Splitu.

Prva dojava policiji o blokadi stigla je u 6.45 sati nakon čega su na teren izišli djelatnici Druge policijske postaje.

– Stanje na terenu je trenutačno bez incidenata. Policija se nalazi na mjestu događaja, a javnost će o svemu biti na vrijeme izviještena – kazali su u splitskoj policiji.

Cammeova taksi vozila jutros su trebala prvi put započeti s radom i u Splitu, nakon što su svoje filijale otvorili u Zagrebu i drugim gradovima.

U Splitu su smješteni na parkiralištu uz Auto kuću "Gašperov".

Splitski su taksisti mirno prosvjedovali početkom kolovoza kada su svoja vozila parkirali pred Turističkom palačom želeći poručiti da će se boriti protiv ilegalnih taksista sve dok se ne uvede red na ulice. U Splitu je 139 legalnih, odnosno uredno prijavljenih taksista, no tijekom sezone ta se brojka utrostruči.

>> Konkurencija se istiskuje boljom uslugom, a ne batinom

>> Dubrovački gradski vijećnik prijavio tvrtke koje rade za Uber: 'Stvaraju nelojalnu konkurenciju'

Komentara 8

PU
paul-umpe
09:08 17.11.2016.

Nemogu vise krast i haracit.Zracna luka-centar Splita 350 kn u sezoni.Pricao sam engleski cijelo vrijeme a kad sam pitao racun na hrvatskom poludio je.

ZZ
zztopigor
09:02 17.11.2016.

ok....ako su ilegalni, to treba dokazati na sudu a ne na ulici.

U1
ursus_1212
10:25 17.11.2016.

Splitski taksisti.Neradnici prve klase.Odzvonilo vam je. Danas možete blokirat, a sutra, preko sutra??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije