Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio javnost

Petrov proglašen najgradonačelnikom regije: 'Smanjio si plaću na minimalac'

Božo Petrov
Tino Jurić/Pixsell
05.07.2014.
u 12:18

Uz gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića, za najgradonačelnike je Bandića i Petrova odabrala Agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Europe iz Zenice.

Gradonačelnik Metkovića Božo Petrov i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dobili su nagrade za najgradonačelnika regije.

Uz gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića, za najgradonačelnike je Bandića i Petrova odabrala Agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Europe iz Zenice.

Smanjio plaću na minimalac

Na svečanosti u sarajevskom hotelu Holiday Inn nagradu je u četvrtak u ime metkovskog gradonačelnika Petrova preuzeo njegov zamjenik Nikola Grmoja.

"U obrazloženju nagrade je rečeno da je gradonačelnik Petrov svojim odgovornim vođenjem grada i smanjenjem vlastite plaće prvo za 30 %, a onda i na minimalac oduševio hrvatsku, ali i bosansko-hercegovačku javnost u kojima vlada veliko razočarenje u političke elite i političare, što su potvrdili i nedavni prosvjedi u Bosni i Hercegovini", izvijestili su iz Grada Metkovića.

>>Pepeljarom me po glavi izudarao znanac iz škole

>>Božo Petrov: Neće biti svetih krava i uhljeba

Komentara 9

DU
Deleted user
12:35 05.07.2014.

I opet nam namečete "regiju" ili "region".

BE
berija
23:15 05.07.2014.

Odlično. No što je s ostalim stvarima koja se očekuju od gradonačelnika? Zašto malo ne objavite informacije o nelegalnim otkazima, zapošljavanjima podobnih? Može li šestomjesečni popoulistički potez prikriti nepotizam? Usput, gradonačelnik kao psihijatar radi i, bar tako pišu, kod liječnice medicine rada. Mene oduvijek zanima ono u što gledaju likovi sa lijepe slike, a ostalo je izvan kadra. Ovaj je proizvod novinara. Tko bi od novinara rado radio za minimalac samo zato što se njegov šef odlučio raditi za minimalac, ne bi li se umilio poslodavcu i pokazao "inicijativu"?

SA
santos008
17:06 05.07.2014.

Moj sinko samo ti vjeruj u Boga i Komunisti dok nisu vjerovali u Boga bili goli ko crkveni misevi ,od kako dodje nova vlast i pocese ici u Crkvu i Bogu se moliti svi se obogatise,a u sirotinju udarilo dobro da jedva dise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije