Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio javnost
Povratak na članak

Petrov proglašen najgradonačelnikom regije: 'Smanjio si plaću na minimalac'

Uz gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića, za najgradonačelnike je Bandića i Petrova odabrala Agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Europe iz Zenice.

Komentari 9

DU
Deleted user
12:35 05.07.2014.

I opet nam namečete "regiju" ili "region".

VL
BE
berija
23:15 05.07.2014.

Odlično. No što je s ostalim stvarima koja se očekuju od gradonačelnika? Zašto malo ne objavite informacije o nelegalnim otkazima, zapošljavanjima podobnih? Može li šestomjesečni popoulistički potez prikriti nepotizam? Usput, gradonačelnik kao psihijatar radi i, bar tako pišu, kod liječnice medicine rada. Mene oduvijek zanima ono u što gledaju likovi sa lijepe slike, a ostalo je izvan kadra. Ovaj je proizvod novinara. Tko bi od novinara rado radio za minimalac samo zato što se njegov šef odlučio raditi za minimalac, ne bi li se umilio poslodavcu i pokazao "inicijativu"?

VL
Avatar garestrasni
garestrasni
17:39 05.07.2014.

pa kad gradonačelnik ima minimalac, zašto bi netko radniku dao više, očito šuplja demagogija, pekar bi trebao imati više od gradonačelnika

VL
SA
santos008
17:06 05.07.2014.

Moj sinko samo ti vjeruj u Boga i Komunisti dok nisu vjerovali u Boga bili goli ko crkveni misevi ,od kako dodje nova vlast i pocese ici u Crkvu i Bogu se moliti svi se obogatise,a u sirotinju udarilo dobro da jedva dise.

VL
KR
krka
10:42 06.07.2014.

Metković; koji velegrad! Ne pušim niske političke floskule!!!A kaj se bandića tiće, samo si ga opet birajte i dao Bog da se jedno jutro probudite i na portalu naslov:" prirez u Zagrebu 39%"!!!!

VL
DU
Deleted user
14:18 05.07.2014.

Još da se Bandić s jaranima hoće vratiti u regiju iz koje je došao. Zašto bi svojim "delanjem" usrećivao samo ZG, od tog talenta bi sigurno i BIH profitirala...

VL
FE
fefellerunt
23:01 05.07.2014.

Podrazumjeva se ovakvog čovjeka Hrvati neće izabrati za predsjednika, jer iskazuje sve vrijednosti koje velika većina građana Hrvatske ne može smisliti : poštenje, skromnost, držanje do tradicionalnih vrijednosti i nacionalnih interesa . oni biraju za predsjednika one koje im predlože snglezi, amerikanci i slični i koji će štititi njihove interese a ne običnog čovjeka u Hrvatskoj

VL
Avatar vh1
vh1
13:35 05.07.2014.

Ovaj nije normalan. Gradonačelniče mazni lovu dok si na vlasti. Ugledaj se u '' zločinačku organizaciju ''. Prije rata nisu imali ništa. Štogod danas imaju dali su im komunisti ili su ukrali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.