Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duga uvala

Parkirao Audi nasred plaže, a policija kaže da nije mjerodavna

Vozač parkirao Audi nasred plaže u Dugoj uvali
Foto: Manuel Peruško/Regional Express
23.06.2014.
u 17:07

Turistička sezona je počela i ne zna se je li riječ o domaćem ili stranom vozaču budući da autor fotografije nije snimio tablice vozila

Nevjerojatni bezobrazluk snimio je čitatelj pulskog portala Regional Expressa koji im je poslao fotografiju parkiranog Audija na plaži u Dugoj uvali. Dok se drugi turisti sunčaju, a neki u čudu zure u parkirano vozilo, Audi je siguran na središtu plaže. Nevjerojatno je da što si sve pojedinci dozvoljavaju ne mareći o sankcijama, što zapravo i ne čudi budući da je policija portalu Regional Expressa izjavila da nisu mjerodavni za slučaj. Kazne pišu komunalni redari pa treba vidjeti kako će se slučaj razviti.

Turistička sezona je počela i ne zna se je li riječ o domaćem ili stranom vozaču budući da autor fotografije nije snimio tablice vozila.

Čitatelji Facebook profila portala žestoko komentiraju potez vozača smatrajući da ima "problem s mozgom", nazivaju ga stokom kojoj je cilj bio da se pohvali da vozi Audi, treći kažu da treba mijenjati vlast... 

>> Duga Uvala: Pao s visine od 2 i pol metra i poginuo

Komentara 22

BE
belimo
18:05 23.06.2014.

Nekoliko "dobrih" bečara da se zaigra i on je u moru pa bi mu prisjelo prečeravanje...

Avatar superhik74
superhik74
19:12 23.06.2014.

Treba zvati obalnu strazu ili pomorsku policiju, oni bi ga morskim putem trebali odslepati do prve luke. Ha, ha, ha... Ako se auto malo smoci nema veze, osusiti ce se.

ZV
zeljko.visnic
18:29 23.06.2014.

da nisu kerum i fani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije