Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima li kraja?

Novo upozorenje: Za vikend ponovno ekstremna kiša

kiša
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
19.09.2014.
u 13:21

Meteoalarm je izdao upozorenje najvišeg stupnja za sjeverni i srednji Jadran gdje se mjestimično očekuje i do 70 litara kiše po četvornom mjestu

Ovog vikenda ponovno nas očekuje kiša koja će trajati bar do ponedjeljka, prema podacima DHMZ-a. Obilne kiše neće padati u cijeloj zemlji, nego samo mjestimično.

Meteoalarm je izdao upozorenje najvišeg stupnja za sjeverni i srednji Jadran gdje se mjestimično očekuje i do 70 litara kiše po četvornom mjestu.

Opasne vremenske prilike zbog obilnih oborina najavljene su i u gorskoj Hrvatskoj te širem karlovačkom području uz mogućnost materijalnih šteta, javlja HRT.

Obilnija kiša očekuje se i u Posavini, gdje bi moglo pasti između 20 do 50 litara po četvornom metru.

>>Nakon sunca tijekom vikenda bi ponovno mogla pasti kiša

Komentara 6

DU
Deleted user
13:53 19.09.2014.

Ma nema straha - kako kažu Pusić i Milanović - ono preventivno djeluju, pa smo svi sigurni, a oni koji su poplavljeni . ma to je zato što su gradili gdje je zabranjeno-kako kaže Milanović, A pomoć poplavljenima - kaže opet Milanović -" PA POMOĆ JE ŠTO GRADIMO NASIPE". Samo koje nasipe i kada? Zar očekuju da pojedinci kupe i uzmu alat, plate si smještaj i hranu, putne karte, te samoinicijativno grade nasipe??

OL
olrajt
15:25 19.09.2014.

......a ja sam mislio da određena količina kiše padne na četvorni metar ,ali eto,prema večernjem, postoji i -četvorno mjesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DU
Deleted user
14:18 19.09.2014.

I nebo plače nad nama ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije