Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGORŠANJE

Nakon sunca tijekom vikenda bi ponovno mogla pasti kiša

kišica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
18.09.2014.
u 18:36

U subotu će mjestimične kiše biti najviše na sjevernom i dijelu srednjeg jadrana te u gorju

Nakon nekoliko dana obilnih padalina koje su u dijelovima Hrvatske izazvale i katastrofalne posljedice, današnji je dan prošao u znaku umjerenog, pa i sunčanog vremena, s ugodnom temperaturom. Međutim, tijekom vikenda koji je pred nama moglo bi ponovno pasti nešto kiše.

Pogoršanje u dijelovima Hrvatske stiže već sutra. Prema Državnom hidrometeorološkom zavodu, očekuje se djelomice ili pretežno sunčano i malo toplije, dok se više oblaka očekuje poslijepodne na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u gorskim predjelima, a osobito će prema kraju dana ponegdje biti malo kiše. Ujutro će po kotlinama unutrašnjosti i dolinama rijeka mjestimice biti i magla. Vjetar bi trebao biti većinom slab, povremeno do umjeren jugozapadni i jugoistočni, a na Jadranu će zapuhati slabo do umjereno, poslijepodne i potkraj dana i jako jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom će biti od 10 do 15, u gorju i malo niža, a na Jadranu od 16 do 20 °C. Najviša dnevna većinom će se kretati od 23 do 28 °C, dok će u gorskim krajevima biti malo niža.

Od subote do ponedjeljka vrijeme će biti promjenjivo. U subotu će mjestimične kiše biti najviše na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, te u gorju, a u noći s nedjelje na ponedjeljak i u ponedjeljak i u ostalim predjelima. Na Jadranu će puhati jugo. Bit će razmjerno toplo, a u ponedjeljak svježije, najavljuje DHMZ.

>> Bilo bi dobro da uz kišu pada i cijena struje

>> Ne spremajte kišobrane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije