Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraćeni s greškom

Niti jedan MiG, nakon remonta u Ukrajini, nije potpuno ispravan

MiG
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
08.07.2014.
u 00:00

MiG-ovi ili uopće ne lete, ili lete uz brojne otkaze (curenje goriva i hidraulike) i nefunkcioniranje navigacijsko-komunikacijske opreme

Od pet dokupljenih MiG-ova 21, koliko ih je stiglo iz Ukrajine s pola godine zakašnjenja, te dva hrvatska UM dvosjeda koji su remontirani u zavodu u Odesi – niti jedan od tih zrakoplova nije u potpuno ispravnom stanju.

MiG-ovi ili uopće ne lete, ili lete uz brojne otkaze (curenje goriva i hidraulike) i nefunkcioniranje navigacijsko-komunikacijske opreme. U Odesi se nalazi još 5 naših zrakoplova na remontu, a na zagebačkom Plesu traje nadmudrivanje Ukrajinaca i naših testnih pilota koji, nezadovoljni, ne žele potpisati preuzimanje MiG-ova s greškom. 

>>Prvi let MIG-ova nakon remonta u Ukrajini!

Komentara 50

Avatar imotska115
imotska115
01:15 08.07.2014.

Nemozes ti iz srarih cipela napravit F18.

Avatar fidelio
fidelio
00:32 08.07.2014.

Članak je fantastičan, kao da je sav stvoren u zraku. Dakle, ako je zaista tako, naime, da nisu u potpuno ispravnom stanju, onda molim lijepo - tko to tvrdi, kada i u kojoj prilici je to ustvrdio, kakav je njegov/njezin položaj i funkcija u cijelom poslu, tko su ti famozni "Ukrajinci" i zašto testni piloti trebaju potpisati primopredaju nečega što nemaju ovlasti potpisati... Osnove novinarstva, pobogu, ajmo ljudi...

DU
Deleted user
01:01 08.07.2014.

a kao i vlada, ima svako malo remont a nista...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije