Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIKA I MORAL

Nakon vožnje neregistriranog auta vijećnik Laburista ponudio ostavku

Siniša Bosanac
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
03.06.2014.
u 07:31

Siniša Bosanac priznao je da je pogriješio i kako je spreman podnijeti konzekvencije

Nakon što je u medije procurila informacija da je koprivnička policija u četvrtak oko 21 sat zaustavila gradskog vijećnika Hrvatskih laburista Sinišu Bosanca kako vozi neregistriran, tehnički nepregledan i neosiguran automobil, vijećnik je jučer priznao da je pogriješio i kako je spreman podnijeti konzekvencije.

– Stranci sam dao vijećnički mandat i mandat tajnika koprivničkog ogranka na raspolaganje. O tome će odlučivati predsjedništvo ogranka. Očekujem da će se sjednica održati do kraja ovog tjedna – izjavio je jučer Bosanac. Darko Tetec, šef ogranka, kazao je da će Bosancu sigurno biti izrečene sankcije.

>> Laburisti ostali bez predsjednika, a 'preslaguju se' i virtualno!

Komentara 9

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:56 03.06.2014.

Hm, nije imao dobru vezu u policiji pa je nadrapao. Osim toga što on ima sramotiti političare i voziti se u svom autu, kakav god bio. Zna se da se svi političari voze u službenim automobilima na naš trošak i i da ih voze šoferi, da guzonje mogu krkati janjetinu i luk i derati gemište ko ljudi, a ne da mijenjaju podrapane gume po cestama. Osramotio je politiku i treba ga kazniti.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:02 03.06.2014.

A i moram reči da mi se sviđaju prezimena laburista. Ovaj je Bosanac, a šef ogranka je Tetec. Još samo da se javi članstvo, - Dudek, Presvetli, Pišpek, Čvarkeš......

JO
JORGOVAN
08:37 03.06.2014.

ajde hvala ti bože da ova skupina političara nazvanih hrvatski laburisti silazi s scene. Svakim danom se pokazuje sva licemjernost i beskrupuloznost i ovih "boraca" za radnička prava i demokraciju. Dno dna. Kad će netko malo načeti i Varaždin i onu ekipu tamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije