Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIKA I MORAL
Povratak na članak

Nakon vožnje neregistriranog auta vijećnik Laburista ponudio ostavku

Siniša Bosanac priznao je da je pogriješio i kako je spreman podnijeti konzekvencije

Komentari 9

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:56 03.06.2014.

Hm, nije imao dobru vezu u policiji pa je nadrapao. Osim toga što on ima sramotiti političare i voziti se u svom autu, kakav god bio. Zna se da se svi političari voze u službenim automobilima na naš trošak i i da ih voze šoferi, da guzonje mogu krkati janjetinu i luk i derati gemište ko ljudi, a ne da mijenjaju podrapane gume po cestama. Osramotio je politiku i treba ga kazniti.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:02 03.06.2014.

A i moram reči da mi se sviđaju prezimena laburista. Ovaj je Bosanac, a šef ogranka je Tetec. Još samo da se javi članstvo, - Dudek, Presvetli, Pišpek, Čvarkeš......

VL
BE
berija
09:42 03.06.2014.

Naslov je pogrešan. Nakon što je uhvaćen u vožnji neregistriranog automobila, vijećnik Laburista ponudio ostavku. Ponudio? A da nije uhvaćen. Ujeo vuk magare, on bi i dalje bio "poštenjačina" koja se bori za prava radnika. Draži su mi profesionalni lopovi od ovih licemjera. Da ne bi bilo zabune, licemjera svih boja.

VL
EP
eduard.pranger
10:18 03.06.2014.

Siniša Bosanac je inače i tajnik Suda časti u Hrvatskim laburistima - Stranci rada. Da ponovimo: stranačkog časnog suda...

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
11:42 03.06.2014.

Čovjek se vozi u neregistriranom autu ali barem na svoj trošak i to upravo u vrijme kada su javnom nabavom nabavljena nerazumno skupa službena vozila za dužnosnike,a koja se naravno ne mogu više vratiti kao i uzeta provizija za taj posao.

VL
OK
okvardz
08:34 03.06.2014.

Evo još jedan dokaz kakovi ljudi se bave politikom i kako vi nas zastupaju te odlučuju o tome kud i kako dalje a njihovo je sve samo ne pošteno.Sramota.

VL
JO
JORGOVAN
08:37 03.06.2014.

ajde hvala ti bože da ova skupina političara nazvanih hrvatski laburisti silazi s scene. Svakim danom se pokazuje sva licemjernost i beskrupuloznost i ovih "boraca" za radnička prava i demokraciju. Dno dna. Kad će netko malo načeti i Varaždin i onu ekipu tamo?

VL
Avatar airbizz
airbizz
20:28 03.06.2014.

koliko dugo je vozio neregistrirano vozilo?dan,mjesec,godinu?da je skrivio prometnu nesreću sa smrtnim slučajem,kako ga kazniti?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.