Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEWS PLATFORMA

N1 televizija ugostila studente Fakulteta političkih znanosti

N1
Foto: N1
1/5
06.10.2014.
u 15:25

N1 tim predstavio se budućim profesionalcima iz područja novinarstva i televizijske produkcije

U tijeku završnih priprema za početak rada N1 - prve regionalne 24-satne news platforme i ekskluzivnog CNN partnera za regiju, studenti zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti posjetili su redakciju N1 televizije u Zagrebu iz koje će uskoro početi emitiranje informativnog programa.

Ovom prilikom N1 tim se predstavio budućim profesionalcima iz područja novinarstva i televizijske produkcije, a studenti su dobili priliku razgledati studio i upoznati se s najsuvremenijim tehnološkim mogućnostima kojima televizija raspolaže. Nakon posjeta studiju, obišli su redakciju gdje su ih dočekali Dubravko Merlić, direktor programa za Hrvatsku i Rusmir Neftić, direktor programa od kojih su iz prve ruke dobili informacije kako funkcionira N1 news redakcija. Goste su dočekali i ostali članovi N1 tima, Tihomir Ladišić, urednik jutarnjeg programa te Ivana Dragičević, glavna producentica.

"Današnji posjet studenata našoj redakciji prvi je korak uspješne suradnje između N1 televizije i Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Studenti su dobili vrijedan uvid u redakcijsko okruženje i modernu multimedijalnu produkciju televizije N1 koja će i dalje biti otvorena za prenošenje znanja budućim kolegama", izjavio je Dubravko Merlić, direktor programa za Hrvatsku.

>> Merlić: Na N1 središnji dnevnik u 19, a vijesti svakih trideset minuta

Komentara 2

SP
spirajzlin
15:45 06.10.2014.

da ne studira neka nova opačićka??

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
18:19 06.10.2014.

Dobro pogledajte nove buduće gospodare života i smrti u Hrvatistanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije