Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umirujuće riječi

'My name is Ranko!' Pogledajte kako se ministar Ostojić obratio izbjeglicama

Foto: Youtube Screenshot
1/2
21.09.2015.
u 11:58

Ministar se izbjeglicama obraća umirujućim riječima objašnjavajući im proceduru prije nastavka puta do mađarske granice.

Komentirajući današnje potpisivanje sporazuma o Domoljubnoj koaliciji, potpredsjednik SDP-a Ranko Ostojić rekao je kako su oni puno toga do sad obećavali.

- S obećanjima su kao i Orban, takva politika neće proći, rekao je Ostojić. Dodao je kako će humanost u svakom slučaju pobijediti te da sve ovo što Vlada poduzima u vezi s izbjegličkom krizom se ne radi radi izbora.

- I kad bih znao da ćemo izgubiti izbore radi ovakvih postupaka tijekom izbjegličke krize, jednako bih postupio, istaknuo je Ostojić. Ukazao je i kako su na samoj svečanosti potpisivanja koalicionog sporazuma, HDZ i partneri mogli pozvati barem dva autobusa izbjeglica na ručak.

- Mi smo 30.000 ljudi zbrinuli, a oni ne mogu dva autobusa nahraniti. Toliko o njima i njihovim obećanjima o humanosti njima kao velikim kršćanima, kazao je Ostojić

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u Tovarniku dočekuje autobuse s izbjeglicama te im se obraća umirujućim riječima objašnjavajući im proceduru prije nastavka puta do mađarske granice.

Salam alejkum, moje ime je Ranko i ja sam ministar unutarnjih poslova. Ovdje ćete biti kratko vrijeme kako bi se okrijepili nakon čega ćete biti prebačeni u Europu. Uzmite hranu, otuširajte se i slušajte upute policije – kazao je Ostojić izbjeglicama.

Vlada je na svojem profilu na Twitteru objavila i video:

>>Milanović razgovarao s austrijskim premijerom o krizi. Ostojić u Opatovcu: Izbjeglicama se ne uzimaju otisci prstiju jer ih to jako plaši

>> Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

Komentara 163

GC
gps.croatia
12:02 21.09.2015.

Ahahahahaha Ranko ajde čuvat ovce

IM
ivana-mala
12:01 21.09.2015.

Ju mast trast as

PA
pajdodomaci
12:05 21.09.2015.

Kak se tak ruzno razgovara,skroz nekulturan..Izbjeglice zanijemile od straha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije