Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'slučaj Brkić'

Orešković: Brkić je pokazao karakter; Karamarko: Vlada je uskraćena za sjajnog ministra

tomislav karamarko i tihomir orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.03.2016.
u 13:23

Kaže da je i ovom prilikom Brkić pokazao karakter koji je izgradio boreći se za Hrvatsku u Domovinskom ratu i zbog čega uživa poštovanje svojih suboraca.

Premijer Tihomir Orešković na Facebooku je zahvalio Milijanu Brkiću nakon što je ovaj povukao kandidaturu. Egidom "Milijan Brkić pokazao je karakter", premijer Tihomir Orešković piše da se zahvaljuje gospodinu Brkiću na kandidaturi za ministra branitelja.

Kaže da je i ovom prilikom Brkić pokazao karakter koji je izgradio boreći se za Hrvatsku u Domovinskom ratu i zbog čega uživa poštovanje svojih suboraca. 

"Problemi s kojima se susreću hrvatski branitelji izuzetno su kompleksni i ova Vlada je odlučna u namjeri njihova rješavanja", napisao je.

 

[BRKIĆ JE POKAZAO KARAKTER] Zahvaljujem se gospodinu Milijan Brkiću na kandidaturi za ministra branitelja. On je i ovom...

Posted by Tihomir Orešković on Monday, March 14, 2016

I Tomislav Karamarko na Facebooku se javio u povodu Brkićeva odustajanja od kandidature za ministra branitelja. Smatra da je Vlada ostala uskraćena za vrhunskog ministra kakav bi bio Milijan Brkić. "Riječ je o sjajnom čovjeku kojeg je za tu dužnost kandidirala Hrvatska demokratska zajednica čiju je punu podršku, kao i moju osobnu, uživao u tome.

Gospodin Brkić bio je apsolutno najbolje rješenje za mjesto ministra branitelja i žao mi je što se odlučio povući. Razgovarali smo o njegovoj odluci koju sam sa žaljenjem prihvatio, ali koju razumijem i podržavam jer uključuje i njegov osobni stav.

Posebno žalim zbog toga što svi koji su bili uključeni u ovaj proces nisu prepoznali koliko je važno da gospodin Brkić svojim ugledom i autoritetom kojeg nedvojbeno uživa u braniteljskoj populaciji pridonese rješavanju njihovih problema.

Svjedoci smo odluke čovjeka koji ima stav i karakter, a čije su odluke i čvrstina u njihovu zastupanju mogle biti iskorištene za opću dobrobit i kvalitetniji rad ove Vlade."

[VLADA JE OSTALA USKRAĆENA ZA SJAJNOG MINISTRA] Vlada je ostala uskraćena za vrhunskog ministra kakav bi zasigurno bio...

Posted by Tomislav Karamarko on Monday, March 14, 2016

Ministar vanjskih poslova Miro Kovač također se javno očitovao o Brkićevom odustajanju od kandidature za ministra branitelja. 

– Mi smo kao HDZ stali iza kandidature gospodina Brkića, on je objavio da više u ovoj situaciji nije kandidat. poštujemo tu njegovu odluku, žalimo, ali prihvaćamo tu njegovu odluku. No, uvjeren sam da ćemo vrlo skoro naći rješenje za popunjavanje ministra branitelja – rekao je Kovač.

>>  Odustajanje Milijana Brkića mudar je potez; otvoren je put za Đuru Glogoškog

Komentara 195

ML
Mladen63
13:05 14.03.2016.

Ovo je postalo već pomalo jako čudno, sa tim Facebook objavama. Stvarno ne razumijem način ove komunikacije. Facebook nije javno glasilo hrvatske Vlade i smatram da bi nas gospoda (kojoj god da stranci pripadaju) trebala osloboditi svojih piskaranja sa Facebooka, jer to nije ni u kom slučaju ni relevantno, ni kompetentno, a ni ozbiljno glasilo ili medij na kojemu bi predsjednik jedne Vlade, potencijalni ministar ili "ini" drugi trebali davati svoja "službena" mišljenja o nekim političkim i dnevno-političkiim događajima. Ustvari, to je pokazatelj da su neozbiljni, da su kukavice i da ne znaju komunicirati sa javnošću na jedan normalan način. Nisam siguran da baš neki drugi predsjednici vlade, kancelari, premijeri, predsjednici država...na ovaj način komuniciraju sa svojim građanima.

Avatar juricamesko
juricamesko
12:52 14.03.2016.

premijeru Milijan Brkic je uvijek pokazivao karakter vrijeme je da pokazete i vi

MO
morituriite
12:52 14.03.2016.

Fuck off...a to se prvenstveno odnosi na Oreškovićeve sadašnje a bivše Josipovićeve savjetnike na čelu s Bartulicom i frendom mu Batarelom. Uspjeli ste mi se zgaditi i više od notornog Josipovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije