Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević

Odustajanje Milijana Brkića mudar je potez; otvoren je put za Đuru Glogoškog

bojan glavašević
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
14.03.2016.
u 09:46

No, ubrzo je komentirao i da bi premijer Tihomir Orešković, da je pametan, ministarstvo branitelja ponudio Jadranki Kosor ili Dragi Prgometu, ali da taj scenarij nije vjerojatan

Bivši zamjenik ministra branitelja Bojan Glavašević na Twitteru je komentirao odbijanje kandidature Milijana Brkića napisavši kako misli da je to bio mudar potez, čime se otvara put za Đuru Glogoškog

 

No, ubrzo je komentirao i da bi premijer Tihomir Orešković, da je pametan, ministarstvo branitelja ponudio Jadranki Kosor ili Dragi Prgometu, ali da taj scenarij nije vjerojatan jer da njih dvoje ne bi dobili potporu u Saboru ne zbog stručnosti nego zbog politikantstva.

 

 

>> Milijan Brkić odustao zbog Mosta, novi kandidat HDZ-a demograf Šterc 

Komentara 120

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
09:59 14.03.2016.

Bojane vrati Thule koje si maznuo iz Ministarstva

ĆA
ćaćaća
09:59 14.03.2016.

ovaj jado koji ismijava branitelje umišlja da je pametan...

KR
kruti4
10:21 14.03.2016.

a zakaj ovaj mali se-ronja nije već u REMETINCU????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije