Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Milijan Brkić: Milanović se prije uhićenja Bandića našao s dva šefa PNUSKOK-a

Naslovnica 8.11
Foto: VL
08.11.2014.
u 00:01

Predsjednika Josipovića Brkić je optužio za gubitak moralnog kredibiliteta

Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a i bivši zamjenik ravnatelja policije, jače je nego ikada prozvao najviše institucije vlasti u Hrvatskoj. Premijera Milanovića optužio je da izravno dirigira policijske istrage, a predsjednika Josipovića za gubitak moralnog kredibiliteta.

:: Smatrate li da premijer Milanović preko ministra Ranka Ostojića, budući da većinu istraga radi policijski Uskok, izravno dirigira procese? To proizlazi iz vaših optužbi.

Da. Ministar Ranko Ostojić sve to radi po nalogu premijera. Zloupotrebljavaju PNUSKOK, a jedan od detalja koji idu u prilog toj tvrdnji je da se premijer Milanović prije početka akcije Agram našao s dvojicom visokopozicioniranih dužnosnika PNUSKOKA.

>> Cijeli intervju s Milijanom Brkićem pročitajte u Obzoru u tiskanom izdanju Večernjeg lista u subotu

Foto: VLm

>> Za solarij sam digao kredit, a vrijeđa me kad me zovu Vaso

Komentara 152

IV
Ivanhop
21:49 07.11.2014.

Pa PNUSKOK je Ostojićeva i Milanovićeva privatna policija, to se zna. Milanović u svom mandatu nema nikakvih rezultata, ima rupu u proračunu 21 milijardu kn, 12 kvartala zaredom pada BDP, padat će i u zadnjoj godini Milanovićevog mandata, a tako se izbori ne mogu dobiti, pa Milanović traži od Ostojića uhićenja i poniženja svih koji su mu trn u oku. Postali smo staljinistička država i Milanović će odgovarati kada izgubi izbore i fotelju zbog zlouporabe represivnog aparata.

NO
Norway
21:41 07.11.2014.

Gradonacelnik glavnog grada Hrvatske,bas kao i svaki gradjanin Demokratske Hrvatske se ima pravo braniti bez pritiska politike na nezavisno sudstvo.Politicki montirani procesi su" aveti proslosti" kojima je mjesto u nasoj prezalosnoj proslosti, a ne buducnosti Hrvatske, ravnopravnoj clanici EU

Avatar imadunic
imadunic
21:35 07.11.2014.

HDZ je do sada pod vodstvom Karamarka i Brkića dobio sve izbore,,idemo i u sljedeću pobjedu sa gđ. Kolindom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije