Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Milijan Brkić: Milanović se prije uhićenja Bandića našao s dva šefa PNUSKOK-a

Predsjednika Josipovića Brkić je optužio za gubitak moralnog kredibiliteta

Komentari 152

IV
Ivanhop
21:49 07.11.2014.

Pa PNUSKOK je Ostojićeva i Milanovićeva privatna policija, to se zna. Milanović u svom mandatu nema nikakvih rezultata, ima rupu u proračunu 21 milijardu kn, 12 kvartala zaredom pada BDP, padat će i u zadnjoj godini Milanovićevog mandata, a tako se izbori ne mogu dobiti, pa Milanović traži od Ostojića uhićenja i poniženja svih koji su mu trn u oku. Postali smo staljinistička država i Milanović će odgovarati kada izgubi izbore i fotelju zbog zlouporabe represivnog aparata.

VL
NO
Norway
21:41 07.11.2014.

Gradonacelnik glavnog grada Hrvatske,bas kao i svaki gradjanin Demokratske Hrvatske se ima pravo braniti bez pritiska politike na nezavisno sudstvo.Politicki montirani procesi su" aveti proslosti" kojima je mjesto u nasoj prezalosnoj proslosti, a ne buducnosti Hrvatske, ravnopravnoj clanici EU

VL
Avatar imadunic
imadunic
21:35 07.11.2014.

HDZ je do sada pod vodstvom Karamarka i Brkića dobio sve izbore,,idemo i u sljedeću pobjedu sa gđ. Kolindom

VL
TR
to.rijeka
21:47 07.11.2014.

po svim anketam karamarko je najnepopularniji političar u zemlji a čovjek sve izbore dobiva. toliko je nepopularan da obara s nogu. ;-)

VL
AL
Alkana
23:03 07.11.2014.

Ova vlada mora pasti i biti kažnjena za svoja nedjela i propuste. Sve su upropastili i moralno i materijalno! Kakva sramota, dok nema novce za lijek ženi sa 5 djece niti za asistente za djecu s poteškoćama, ministri se šepure i preseljavaju u luksuzne urede sa kupaonicama i ne znam s čim sve. Troše naše milijune a da ni okom ne trepnu i još kažu da im nije neugodno i da su najuspješnija vlada dosad. A predsjednik to sve šutke gleda i daje im podršku jer ih treba za novi mandat. Nadam se da neće dobiti drugi mandat jer svatko će biti bolji od njega. Gdje je nestala ta njegova nova pravednost o kojoj je trabunjao prije izbora??? Znači svijesno je obnmanjivao narod a to očito i sada čini.

VL
MS
MSKoRIsnik
23:17 07.11.2014.

Što nam je SDP napravio od države u svega 4 godine? Pred bankrotom smo gospodo? To je strašno što udba i komunisti mogu napraviti od poštenih ljudi. Nakon 13 godina komunisti su dozvolili Krešiću da može otvoreno nastupiti u Vukovaru. Učinak vidimo. Nikome ne daju podršku ali kaže "Kolinda se ničim nije iskazala'". Zar to nije strahota. Vidite šta su uradili od Gotovine da nesmije niti rijeć pisnuti osim "moramo gledati u napred?". Posebno treba uzeti u obzir da je izjava data Novom listu koji je notorno crveni list. Živimo u Apsurdistanu!

VL
AN
ancica99
22:40 07.11.2014.

svaka čast g. Brkiću! I idemo u pobjedu na predsjedničkim izborima, za Kolindu!

VL
Avatar jurko_zg
jurko_zg
22:43 07.11.2014.

Brkić je istinski Hrvat, zna što ovaj naš pijetao stvara i na vrijeme upozorava! Brkiću, vjerujemo u tebe!

VL
AL
Alkana
23:11 07.11.2014.

Brkić nije ništa veći plagijator od većine naših političara. On bi se trebao sada sramiti a oni se svojim promašajima, pogreškama, nemoralnim djelima hvale i prozivaju se nauspješnijom vladom. Marinu Lovrić koja nije ni znala temu svog diplomskog rada jerr ga očito nikad nije ni napisala, branili su do dana današenjeg i sada gospođa sjedi u njihovom društu u Saboru i prima visloku plaću i ne crveni se ni ona ni njeni kumovi Linić, Mrsić i Josipović. Brkić im je sjeo na živac jer nije s njima. Da je s njima, ne bi se o Brkiću ništa ni pisalo niti čulo.

VL
Avatar jimyk127
jimyk127
23:06 07.11.2014.

Ostavite Brkića na miru sotone....

VL
MI
misho32
23:38 07.11.2014.

sramotna je ovakva zloupoteba pravosuđa i vlasti . koja je to perverzija optuživati Bandića da je po vezi zaposlio nekoliko ljudi , a ti koji ga optužuju ništa drugo nisu niti radili nego zapošljavali članove svojih stranaka i na izmišljena mjesta.

VL
SO
sohnahoakasaa
23:44 07.11.2014.

Kak se samo vidovito nazvala - 'sonjaibik'. Haahahahahaa !!! Ova sonja (izvorno sovjetka) sigurno ima svoga bika. Onda je ona zapravo i 'bikica'. Ta naša sonjobikica se jako zauzrujava. To mi je super....samo se trzajte !!!!

VL
BL
Blizard
07:01 08.11.2014.

Ovoj vlasti uvijek su potrebna svježa uhićenja ,narod to doživljava kao svakodnevnicu ,nemozemo se još orijentirati u kom smo to vremenu ali potaje jasno ,naručena uhićenja ,senzacije i nitko ne pita nešto sto bi trebao da pita jer Bandić uu Remetincu može zasjeniti Milanovićevo lutanje od ničeg do nikamo ,bar jedan duži period.

VL
HR
hrza
07:03 08.11.2014.

Politički montirani procesi su normalna pojava za sve bivše i sadašnje komunjare i zato ne iznenađuje to što je Bandić u pritvoru.

VL
MX
Mister X
00:11 08.11.2014.

Milijan Brkić: Milanović se prije uhićenja Bandića našao s dva šefa PNUSKOK-a; oni su pametni neče jedan nego dva da imaju svjedoka svaki po jednoga ako zaškripi ovakav potez "zakonski opravdano" hapšenje" degradiranje uništenje velike zaslužne zvjerke .. Koja jeje nemočna kad se pošalju pravi lovci i splete velika paučina !!!

VL
SA
sablja810
00:36 08.11.2014.

Ako je to istina, a moguce je, bila bi to strahota. Cisti stalinizam.

VL
ME
MED
23:47 07.11.2014.

Bandic je uhicen kako bi SDP zavladao Zagrebom uz pomoc Oraha zbog presude u travnju u Njemackoj za Perkovica, Mustaca i CK SKH gdje ce doci do katarze SDP i HDZ. Sada se komunisti prestrojavaju u Orah i zele prezivjetii katarzu i opstati na vlasti i dobrom novcu kao sto je proracun Zagreba! Stoga ce SDP hitno traziti ostavku Bandica a Marine nije trazio u Sisku! Zasto nije uhicen i Ivo Covic SDP nekadasnji Bog Holdinga koji je stotine milijuna stete napravio na nacin da je te novce izvukao SDP.. Nije mi zao Bandica zao mi je hrvatskog naroda i cenzure i jednoumlja koje se provodi na njemu! Dvoglava partija je zlo u Hrvatskoj !! Pokazuje i slucaj novog zupana u Sisku koji skida HSP a daje njegovu kancelariju SAO Krajine tz junaku ! HDZ je pobijedio u Sisku da bi zaposljavao abolirane i provjerene rusitelje Hrvatske! Stoga i genereli HV vise ne podrzavaju HDZ

VL
FI
fiberglas
00:03 08.11.2014.

Jel´ ne´ko gled´o Bujicu večeras? 100, 200, 300 milijuna kuna simo-tamo, ´´padže ovaj, padže onaj´´...Ako noćas ne bude Cvitan radio ´´noćnu´´ smjenu da lopine dočekaju jutro na kavomatu u Uskoku beš i uskok i državu i cvitana i sve redom.. Ode nam državaaaaaaaa u ......

VL
NP
npravednost
00:35 08.11.2014.

pa dobro nemoj Brkiću tako po partiji ?!? Ne bi oni tako nešto napravili ? Kad su oni htjeli nešto nezakonito napravit . Samo su htjeli promjeniti ustav države kako bi spriječili izručenje udbaškog ubojice ...

VL
ME
MED
23:59 07.11.2014.

Otvoreni javni upit HDZ Hrvatske ! Tko je branio HDZ da u ovim mandatima na vlastima u Hrvatskoj od 1991 do danas u kojima ste bili u vecini na vlasti da napravite lustraciju i zapecatite komunisticku politiku u Hrvatskoj ???? ???? Tko ??? Hrvatska se oslobadjala od neprijatelja u Oluji 1 u Oluji 2 se oslobadja od neprijateljh sa referendumima i sudovima i uz pomoc EU te suda u Minhenu a HDZ se udara u hrvatska prsa cuvajuci Ivu Josipovica i Milanovica na vlasti !!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.