Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milanović o izvješću

Hoće li svaki put trebati napraviti 'stres test' tajnih službi kada netko zaviče

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.06.2014.
u 11:29

"Sustav je neprobojan i ni ja ni predsjednik Republike ne možemo ga zloupotrijebiti", izjavio je Milanović pitajući se hoće li svaki put trebati napraviti 'stres test' tajnih službi kada netko zaviče.

Premijer Zoran Milanović izjavio je da je izvješće o SOA-inom navodnom praćenju bivšeg ministra financija Slavka Linića očekivano.

"Sustav je neprobojan i ni ja ni predsjednik Republike ne možemo ga zloupotrijebiti, za razliku od ekipe u SOA-i prije nas kada se SOA kriminalno vodila", kazao je premijer Milanović u zagrebačkom hotelu Westin gdje prisustvuje 9. konvenciji hrvatskih izvoznika. Upitao se hoće li svaki put trebati napraviti ''stres test'' tajnih službi kada netko zaviče.

"Uznemiravamo ljude nepotrebno", kazao je Milanović dodavši da je slučaj Linić za njega završen. - Još jednom, znamo da radimo po zakonu, znamo da u SOA-i u ove dvije i pol godine nije zaposlen nitko, nula. I dok ne ustrojimo najstroži sustav, a to je pri kraju, toga neće biti - zaključio je Milanović.

Predsjednik Ivo Josipović danas je izvijestio javnost o izvješćima SOA-e i Ureda vijeća za nacionalnu sigurnost prema kojima ni bivši ministar Linić ni članovi njegove obitelji nisu bili praćeni, prisluškivani niti na bilo koji drugi način obrađivani.

>>Josipović: SOA nije pratila Linića ni njegovu obitelj!

>>Linić je u pravu, Milanović želi biti despot

>>Riječki esdepeovci usprotivit će se izbacivanju Linića iz stranke

>>Puhovski, Krizmanić i Šiber: Ovo nije samo problem SDP-a nego cijele Vlade

>>USKOK zatražio dostavu dokumentacije i istragu Linićevih navoda

Komentara 63

Avatar navijač
navijač
11:38 03.06.2014.

To Zoki mi ti sve vjerujemo kao i gospodinu predsjedniku ,Liniću,Sabi i takvima .

ĆA
ćaćaća
11:40 03.06.2014.

ja ovome ništa ne vjerujem..osim da mu juga fali...

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
11:42 03.06.2014.

Opet nije uzeo terapiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije