Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirali rezultate izbora

Franković: Spremni smo preuzeti odgovornost za duplo bolji grad. Vlahušić: Rezultati su očekivani

andro vlahušić
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
08.03.2015.
u 23:00

- Spremni smo preuzeti odgovornost za duplo bolji grad. To ćemo napraviti 22 veljače-rekao je HDZ-ov gradonačelnički kandidat Mato Franković

Mato Franković i Andro Vlahušić kandidati za gradonačelnika Dubrovnika za Dubrovački dnevnik komentirali su rezultate prijevremenih lokalnih izbora u tom gradu. 

Njih dvojica su, naime, prema prvim neslužbenim rezultatima  DIP-a, u Dubrovniku ušli u drugi krug. Andro Vlahušić osvojio je 38,90 posto, a Mato Franković 28,85 posto glasova birača.

- Spremni smo preuzeti odgovornost za duplo bolji grad. To ćemo napraviti 22. veljače-rekao je HDZ-ov gradonačelnički kandidat Mato Franković za Dubrovački dnevnik.

Andro Vlahušić, gradonačelnički kandidat liste HNS-SDP-HSU izjavio je da su rezultati očekivani.

- HDZ je ostao na istom broju mandata kakve su imali u prošlom sazivu, a mi smo narasli na listi za Gradsko vijeće na deset mandata. Što se tiče izbora za gradonačelnika, također smo zadovoljni. Ostvarili smo svoje ciljeve, a bilo je nerealno očekivati da ćemo pobijediti u prvom krugu, kazao je Vlahušić za  Dubrovački dnevnik.

Opširnije o današnjim izborima možete čitati ovdje

>> Nepotpuni rezultati DIP-a: Vlahušić i Franković idu u drugi krug 

>> Najviše glasača u Pagu i Omišu, najmanji odaziv birača u Zlataru i Dubrovniku

Komentara 18

FO
fora245
22:38 08.03.2015.

gospar-mislim da niste u pravu jer vlahusic u drugom krugu nema vise od koga dobiti gla.a i ovo je previse sto je dobio s obzirom DA JE COVJEK PRAVOMOCNO OSUDJEN aqli kod nas je ako u remetincu nisi bio svijetata vidio nisi hahaah

MK
MKGRA
22:40 08.03.2015.

Vlahusicu sto je osvojili je u drugo krugu pobjeduje mjadi I Onaj koji nije pravomocno osudena

KV
ka-vuk
23:31 08.03.2015.

Pa kako drzava nece biti u banani kad ljudi glasaju za osudjene. E moj narode nemoj kukati vise da vam nije dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije