Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Fonda za turizam

Lorencin bespovratno dijeli 6 milijuna kuna

Darko Lorencin
Nel Pavletić/Pixsell
15.12.2014.
u 20:42

Bespovratnu potporu dobili su adrenalinski centar Vrata u Fužinama, biciklistička transverzala na Malom Lošinju, botanički vrt u Opatiji, centar za posjetitelje u Požegi, svjetlosna instalacija Rovinjski val i Rasvjetno stablo nara u Rovinju...

Petnaest projekata, vezanih za turističku infrastrukturu i očuvanje turističkih resursa, Ministarstvo turizma podržat će se bespovratnih 6,23 milijuna kuna. Novac dolazi iz Fonda za razvoj turizma u koji turističke tvrtke uplaćuju privremene koncesijske naknade za turističko zemljište.

- U dvije godine odobrili smo oko 40 milijuna kuna bespovratnih potpora za 90 projekata diljem zemlje - napominje ministar turizma Darko Lorencin. Bespovratnu potporu dobili su, među ostalim, adrenalinski centar Vrata u Fužinama, biciklistička transverzala na Malom Lošinju, botanički vrt u Opatiji, centar za posjetitelje u Požegi, svjetlosna instalacija Rovinjski val i Rasvjetno stablo nara u Rovinju.

>> Lorencin na obilježavanju prve godine rada prvog hrvatskog broda ho(s)tela 'Marina'

Komentara 4

Avatar imotska115
imotska115
21:03 15.12.2014.

To se zove pranje novca, a tko je na listi da dobije koji milijuncek, mozda nisi ti, sigurno.

MA
marsovac
22:10 15.12.2014.

nadajmo se da nije za njega i njegove.

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
22:21 15.12.2014.

Ne uopće nije većina ošla u Istru i Kvarner! tak se to dela! sve k svojima! Bravo ministre!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije