Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan poslije

Kalmeta poručio: Dobro sam spavao. I da, čuo sam se s Karamarkom

Božidar Kalmeta
Foto: Filip Brala/PIXSELL
18.11.2014.
u 12:12

Božidar Kalmeta nije želio otkriti o čemu je sve razgovarao s predsjednikom HDZ-a

Božidar Kalmeta jutros je bio u Škabrnji gdje su ga novinari pitali i o tijeku istrage u slučaju Remorker.

– Dobro sam spavao – rekao je Kalmeta na upit kako je spavao noć nakon objave o USKOK-ovoj istrazi protiv njega. Upitan hoće li aktivno sudjelovati u postupku i hoće li uložiti žalbu na odluku o provođenju istrage, Kalmeta je odgovorio kako će na takva pitanja odgovoriti njegov odvjetnik.

– Da, čuo sam se s predsjednikom stranke Tomislavom Karamarkom, ali dozvolite da zadržim za sebe o čemu smo razgovarali – rekao je Kalmeta na upit ima li podršku HDZ-a nakon objave da je protiv njega pokrenuta istraga.

>>Brkić: Budući da Kalmeta nije zabrinut, nismo ni mi

Komentara 40

TM
tony_montana
12:47 18.11.2014.

hehe, naravno da se čuo sa mravojedom. HAC je bio glavni izvor pekmeza za kradeze. Kaljmeta mirno spava jer zna da neće pasti, jer nije osobno krao već se kralo za kradeze, a usput se malo i Kaljmeta ogrebao... ne mogu mu ništa, a mravojed strahuje da ne spuši izbore!!!!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:22 18.11.2014.

Dobro je spavao. Čuo se sa Karamarkom. Sjajno su se uz Boga i domoljublje zbrinjavali. Nastavljaju uz Thompsonovu muziku kao svoji na svome jer stabilna balkanska domoljubna biračka klijentela če to omogučiti i u tome pomoči.

Avatar Melankolija
Melankolija
12:41 18.11.2014.

Jeli te pitao "tko si i sto ga zoves"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije