Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio komori

Josipović: Moja se šala odnosila na Kujundžića, a ne na cijelu liječničku profesiju

josipović
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
23.10.2014.
u 18:43

Predsjednik Josipović u svom pismu iznosi žaljenje ukoliko je netko shvatio da se njegovom reakcijom željelo omalovažiti ili uvrijediti liječničku struku

Predsjednik Ivo Josipović odgovorio je predsjedniku Hrvatske liječničke komore prim. dr. Hrvoju Minigu koji je neprimjerenim ocijenio njegovu polemiku s protukandidatom prof. dr. Milanom Kujundžićem na račun liječničke profesije.

 – Predsjednik Josipović u svom pismu iznosi žaljenje ako je netko shvatio da se njegovom reakcijom željelo omalovažiti ili uvrijediti liječničku struku. Predsjednik Josipović ističe da se njegova šala, koja je uslijedila kao odgovor na neprofesionalni i neetični prijedlog protukandidata, odnosila isključivo na prof. Kujundžića i niti u jednom trenutku nije mišljena kao karakterizacija cijele profesije – navodi se u priopćenju Komore.

Cijelo priopćenje pročitajte u nastavku.

 

U nastavku pročitajte i reagiranje Predsjednika HLK.

 

>> 'Liječnici časno i odgovorno obavljaju svoj posao'

>> Josipović: Mogu kod Kujundžića na pregled, nadam se da neću morati donijeti kuvertu

>> Kujundžić: Zabrinut sam za Josipovića, nudim mu besplatan pregled pred kamerama

>> Kujundžić optužio Josipovića za plagijat: 'Neka kaže tko je pravi autor 'Druge Republike''

Komentara 51

VR
vrt
19:20 23.10.2014.

Puno više bi popravio ugled da se kao čovjek ISPRIČAO...ovako se samo još više zapetljava....

CI
cicibela
19:03 23.10.2014.

Koji bijedni i plitki humor, a isprika nikakva. Sramotno!

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
19:14 23.10.2014.

Nije ovo isprika. Josipović je samo skužio da nesmiješ vrijeđati kolektiv, može koštati glave. Ovako jednog danas nekog drugog sutra, tko god se drzne kandidirati se za predsjednika. U krajnjem slučaju tu je i USKOK za one posebno nepokolebljive kao Bandić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije