Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN DRŽAVNOSTI

Pogledajte tko je sve došao na prijem K. Grabar-Kitarović

Kolinda
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/59
25.06.2015.
u 21:58

Predsjednica se u govoru posebno zahvalila hrvatskim braniteljima

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović organizirala je svečani prijem povodom Dana državnosti. U Uredu predsjednice na zagrebačkom Pantovčaku danas su se tako okupili mnogi političari, kulturnjaci, sportaši i drugi.

- Današnji dan podsjeća nas na važan povijesni događaj proglašenja suverene i samostalne Republike Hrvatske 25. lipnja '91. godine, ali i na dugu baštinu bitke za očuvanje hrvatske državnosti - rekla je predsjednica u govoru. Posebno se zahvalila hrvatskim braniteljima koji su, kako je rekla, na čelu s prvim predsjednikom RH Franjom Tuđmanom najviše zaslužni što danas imamo vlastitu državu.

Među uzvanicima su bili bivši predsjednik Ivo Josipović, predsjednik Sabora Josip Leko, bivši predsjednik Vlade i dužnosnik tajnih službi Josip Manolić, skijašica Janica Kostelić, nogometni trener Ćiro Blažević, kardinal Josip Bozanić, zagrebački muftija Azis Hasanović i mitropolit Porfirije.

Tko je još sve došao pogledajte u galeriji.

>> Milanović: Franjo Tuđman još uvijek u Zagrebu nema dostojan trg

>> Grabar-Kitarović: Razvijmo trobojnice i budimo ponosni na našu državu

Komentara 118

LA
LaurenceofArabia
22:40 25.06.2015.

Habemus predsjednica!!!! Hvala sto je unijela tracak svjetla na dnu tunela.

LU
ludvig989
23:43 25.06.2015.

Predsjednica koja okuplja oko sebe i želi zajedništvo naroda, a ne kao bivši predsjednik!

Avatar mirica19
mirica19
22:45 25.06.2015.

Ljudi ovo više nije predsjednička kampanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije