Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vice Batarelo:

'Je li razborito imenovati Milijana Brkića za ministra branitelja?'

Vice Batarelo
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
23.02.2016.
u 17:16

"Pozitivne strane tog političara su poznate (naročito kao hrabri hrvatski branitelj), ali su itekako javno poznate i njegove ne tako pozitivne strane, da ne kažem kontroverze", piše Batarelo na Facebooku

Predsjednik konzervativne udruge Vigilare Vice John Batarelo na Facebooku se zapitao je li ovoj vlasti razborito imenovati glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića za ministra branitelja. 

– Ovoj hrvatskoj administraciji sada su potrebne važne i sudbonosne odluke. Tu primarno mislim na rezove u državnom proračunu. Vjerujem da je premijer Orešković spreman na to i da to već zahtijeva od svojih ministara. Već je pokazao uspješnost u sjajnom predstavljanju Hrvatske u svojim prvim međunarodnim posjetima od Bruxellesa do Londona (i uskoro Berlina). No, s ovakvom negativnom medijskom scenom nije potrebno dolijevati ulje na vatru. To se "ulje" u ovom trenutku zove Milijan Brkić i HDZ-ova kandidatura njega kao ministra branitelja. Pozitivne strane tog političara su poznate (naročito kao hrabri hrvatski branitelj), ali su itekako javno poznate i njegove ne tako pozitivne strane, da ne kažem kontroverze – piše Batarelo na Facebooku. 

– Pitanje je je li razborito imenovati tog političara na taj položaj i stvoriti nevjerojatne kontroverze u javnosti oko njegova imenovanja koje će se preliti na samog premijera Oreškovića – pita se Batarelo te ističe da je zanimljivo da je do Brkićeve kandidature došlo u trenucima kada je premijer Orešković bio izvan države. 

– Zasigurno ne bi bilo dobro da su mediji objavili te vijesti prije premijerova saznanja. Tim mora birati svoj tim i ne bi bilo pravedno ni fer da mu to drugi rade stavljajući ga tako pred gotov čin i potkopavajući njegovu poziciju – zaključuje Batarelo. 

>>Most je htio izbjeći da Milijan Brkić uđe u MUP i bude nadzornik Orepiću

>>Prva reakcija Milijana Brkića: Počašćen sam kandidaturom za ministra branitelja!

Komentara 73

Avatar mg940
mg940
17:28 23.02.2016.

Baš nas ti politikanti zabavljaju , kako bi skrenuli pažnju s važnijih tema

MR
Mrgika
17:31 23.02.2016.

Jel Batarelo jos uvijek savjetnik bivseg predsjednika?

DU
Deleted user
17:26 23.02.2016.

Sad sljedi haranga...miniranje i etiketiranje toliko specificno za ljevu i ultraljevu...."džabelesku" "muktašku" scenu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije