Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ujutro odgođena

Počela sjednica Odbora i rasprava o razrješenju Radmana

Goran Radman
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
03.03.2016.
u 11:15

Potpredsjednik Odbora, SDP-ov Nenad Stazić, kaže da je obavijest da se sjednica odgađa dobio dvije minute prije nego što je sjednica trebala početi

Odbor za informiranje, informatizaciju i medije koji je jutros u 8.30 sati trebao raspravljati o razrješenju glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana te imenovanju vršitelja dužnosti, nekoliko minuta prije početka sjednice iznenadno je odgođena. Podsjetimo, Nadzorni odbor HRT-a zatražio je razrješenje Radmana zbog nepoštivanja zaključaka NO-a o vođenju odvojenog računovodstva javnih i komercijalnih prihoda.

Potpredsjednik Odbora, SDP-ov Nenad Stazić kaže da je obavijest da se sjednica odgađa dobio dvije minute prije nego što je sjednica trebala početi. – Sinoć naprasno sazvana sjednica sada je naprasno otkazana, a da nitko ne objašnjava ni zašto je sazvana tako naglo ni zašto je tako naglo otkazana. Jedino obrazloženje koje meni pada na pamet je da je došlo do nove svađe između HDZ-a i Mosta, da se ne mogu dogovoriti tko bi od njih trebao staviti šapu na HRT – komentirao je Stazić, dok se nitko od vladajućih iz Domoljubne koalicije i Mosta nije niti pojavio u dvorani gdje se trebala održati sjednica pa nismo dobili objašnjenje zbog čega je odgođena. 

U međuvremenu je sjednica počela malo iza 11 sati.

>>Radman: Postupak razrješenja nije formalno-pravno utemeljen

>>Nadzorni odbor HRT-a pokrenuo smjenu Gorana Radmana

Komentara 107

Avatar ČEPlN
ČEPlN
08:59 03.03.2016.

E moji kmetovi, uvijek netko ugnjetava kad nema stranog gospodara dobar je i sluga KOS-a.

DU
Deleted user
08:56 03.03.2016.

Most treba šutirat iz voley-a i raspisat nove izbore

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
08:59 03.03.2016.

Stazic anti-hrvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije