Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenuli iz četiri grada

Most službeno započeo predizbornu kampanju. S juga Hrvatske stigla poruka Bože Petrova

most
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/12
17.08.2016.
u 16:43

Druženja simboličnog naziva 'Most do građana' održavat će se diljem Hrvatske kako bi se saslušali problemi, ideje i prijedlozi građana

Most nezavisnih lista službeno je započeo izbornu kampanju obilaskom četiri krajnje točke Hrvatske. Druženja simboličnog naziva  „Most do građana“ održavat će se diljem Hrvatske kako bi se saslušali problemi, ideje i prijedlozi građana. Na taj način izabrani saborski zastupnici bit će u potpunosti spremni zalagati se za njihove interese u Hrvatskom saboru, priopćili su iz Mosta.

Sjevernu točku Hrvatske, Sveti Martin na Muri posjetili su ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović, potpredsjednik Hrvatskog sabora Robert Podolnjak te saborske zastupnice Jasna Matulić i Ljubica Ambrušec.

"Zahvaljujući svojoj poziciji ministra zaštite okoliša i prirode dobro sam upoznat s problemima okoliša koje muče naše građane. Postigli smo izvrsne rezultate u vrlo kratkom roku i očekujem da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali",  istaknuo je ministar Dobrović.

Strenja Linić: 'Promjena koju je Most pokrenuo ne može se zaustaviti'

Put sa zapada krenuo je iz Umaga, a građane su posjetili ministar poljoprivrede Davor Romić te saborski zastupnici Josip Katalinić, Ines Strenja Linić i Marko Sladoljev.

"Lijepo je vidjeti da u svim dijelovima Hrvatske pa tako i u našoj Istri postoje ljudi koji dišu i razmišljaju kao Most. Promjena koju je Most pokrenuo ne može se zaustaviti i građani su to prepoznali",  komentirala je Ines Strenja Linić današnje druženje s građanima.

U centru Iloka, istočnoj točki Hrvatske s građanima su se družili saborski zastupnici Miroslav Šimić i Ružica Vukovac"Otvorenje ureda u Osijeku, jučerašnje predstavljanje programa te obilazak cijele Slavonije koji slijedi u idućim tjednima, za mene su vrlo značajni događaji. Dobro smo upoznati s problemima koji muče Slavonce i predano ćemo raditi na njihovom rješavanju", poručio je Miroslav Šimić.

S juga stigla poruka Bože Petrova

I na kraju, u Cavtatu, južnoj točki Hrvatske, građane su posjetili potpredsjednik Vlade Božo Petrov, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić te saborski zastupnici Maro Kristić i Ivan Kovačić.

"Nakon predstavljanja programa, Most je krenuo s intenzivnom kampanjom na terenu. Za razliku od ostalih političkih protivnika, mi želimo čuti prijedloge, mišljenja, ali i kritike svih naših građana. Svaki dio Hrvatske nam je bitan, tu smo da vas čujemo i da nastavimo mijenjati našu zemlju. Budite posve  sigurni, Most nije i neće iznevjeriti svoje birače", zaključio je Božo Petrov.

U tijeku dana Mostovi zastupnici, ministri i čelnici obići će nekoliko gradova, između ostalih i Mursko Središće, Poreč, Vukovar i Dubrovnik, poručili su iz Mosta.

Komentara 13

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
18:14 17.08.2016.

Došli ste slušati probleme, prijedloge i ideje građana? Odlično, evo ja sam jedan građanin i sad ću vam tu reći svoje probleme, prijedloge i ideje. Dakle, moj problem je postojanje Mosta, sulude totalitarne sekte bez ikakvog demokratskog ustroja, iza kojeg stoje strani kapital i udbaške strukture, kojem na čelu stoji sumanuti sadistički psihijatar hitlerovskih tendencija, i koja ima dva cilja: zaštititi udbaše i uvesti što više kaosa i nereda u društvo, kako bi sebi priskrbili pozicilju spasitelja i reformatora.Uopće, postojanje ovakve totalitarne sekte kao što je Most smatram ključnim problemom za hrvatsku demokraciju, a onda i Hrvatsku općenito. Jer, protiv korupcije i organiziranog kriminala se društvo može boriti, kao i protiv siromaštva, ali protiv nedemokratskih struktura ovakvog tipa se jedno slabo društvo kao Hrvatska vrlo teško može borti. Moj prijedlog je da se pod hitno u Hrvatskoj zabrane ovakvi totalitarni pokreti koji nemaju demokratsku strukturu, unutarnje demokratske izbore, unutarnje pravilnike, procedure. Također, moj prijedlog je da se uvede obavezni psihotest za sve državne dužnosnike, kako bi spriječili da sumanuti sadistički nemilosrdni narcisoidni likovi poput stanovitog čelnika određene sekte obnašaju državne dužnosti. Hvala na pažnji.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
19:05 17.08.2016.

Božo, prohujalo ti ovih par mjeseci ili godina dana, svejedno u ne porvat. Napravio si ti i Most ono za što ste i postavljeni, a to je kaos u Hrvatskoj. Nema vas više, sa ovim izborima polako nestajete! Amen, aleluja!

KA
kajinx
17:14 17.08.2016.

Tko je Božo Petrov? Pogledajte sliku njegovog ministra UDB-e Vlahu, nekakvog nesretnika, Orepića i dobijete odgovor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije