Krenuli iz četiri grada
Povratak na članak

Most službeno započeo predizbornu kampanju. S juga Hrvatske stigla poruka Bože Petrova

Druženja simboličnog naziva 'Most do građana' održavat će se diljem Hrvatske kako bi se saslušali problemi, ideje i prijedlozi građana

Komentari 13

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
18:14 17.08.2016.

Došli ste slušati probleme, prijedloge i ideje građana? Odlično, evo ja sam jedan građanin i sad ću vam tu reći svoje probleme, prijedloge i ideje. Dakle, moj problem je postojanje Mosta, sulude totalitarne sekte bez ikakvog demokratskog ustroja, iza kojeg stoje strani kapital i udbaške strukture, kojem na čelu stoji sumanuti sadistički psihijatar hitlerovskih tendencija, i koja ima dva cilja: zaštititi udbaše i uvesti što više kaosa i nereda u društvo, kako bi sebi priskrbili pozicilju spasitelja i reformatora.Uopće, postojanje ovakve totalitarne sekte kao što je Most smatram ključnim problemom za hrvatsku demokraciju, a onda i Hrvatsku općenito. Jer, protiv korupcije i organiziranog kriminala se društvo može boriti, kao i protiv siromaštva, ali protiv nedemokratskih struktura ovakvog tipa se jedno slabo društvo kao Hrvatska vrlo teško može borti. Moj prijedlog je da se pod hitno u Hrvatskoj zabrane ovakvi totalitarni pokreti koji nemaju demokratsku strukturu, unutarnje demokratske izbore, unutarnje pravilnike, procedure. Također, moj prijedlog je da se uvede obavezni psihotest za sve državne dužnosnike, kako bi spriječili da sumanuti sadistički nemilosrdni narcisoidni likovi poput stanovitog čelnika određene sekte obnašaju državne dužnosti. Hvala na pažnji.

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
19:05 17.08.2016.

Božo, prohujalo ti ovih par mjeseci ili godina dana, svejedno u ne porvat. Napravio si ti i Most ono za što ste i postavljeni, a to je kaos u Hrvatskoj. Nema vas više, sa ovim izborima polako nestajete! Amen, aleluja!

VL
TT
tTony
17:49 17.08.2016.

Bozo ponovo o promjenama nikako da istrese iz rukava koje su to narod je svjestan ko vedri ioblaci u EU .Demokracija za izbore je da se zadovolje mase dok sve drugo se kroji u Brusselsu.

VL
KA
kajinx
17:14 17.08.2016.

Tko je Božo Petrov? Pogledajte sliku njegovog ministra UDB-e Vlahu, nekakvog nesretnika, Orepića i dobijete odgovor.

VL
MU
muh
19:21 17.08.2016.

Ljudi nemojte biti ludi da birate bolesnog psihiatra,

VL
VR
Vojislav_Radakovic
17:10 17.08.2016.

Jel stigla u boci ili golubom?

VL
BA
Baja007
17:58 17.08.2016.

SVI oni znaju što treba napraviti... Problem je što baš NITKO nezna kako to napraviti

VL
DU
Deleted user
17:24 17.08.2016.

Petrov bi vladao, samo ne zna kako i s kim. Lijepo je biti mlad i zaljubljen.

VL
KV
kristina.vukorepa18@gmail.com
17:48 17.08.2016.

S Mostom, politika je konačno dobila ljudsko lice. Iz naroda, za narod!!

VL
CA
cakani
17:30 17.08.2016.

Koliki kre-ten moraš biti da ponovo daš glas HDZ u i SDP u i svim ostalim satelitima (most),parazitima koji vec 20 godina uništavaju ovu zemlju , koliko moraš biti retardiran i bolestan da sam sebi a pogotovo društvu uništavaš život . Glasači ovih nakaza , ratnih i postratnih profitera. Glasači zar ćete glasati za istu mafiju ?

VL
Avatar bozezasto
bozezasto
17:09 17.08.2016.

Nikad više božo, nikad više

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.