Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE PRIJETNJE

Islamska država želi raznijeti Bijelu kuću, Big Ben i Eiffelov toranj

Pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
13.03.2015.
u 09:31

Abu Muhammad al-Adnani u svom je prvom govoru u dva mjeseca naveo popis gradova koje "žele"

Islamska država želi raznijeti Bijelu kuću, Big Ben i Eiffelov toranj, poručio je njezin službeni glasnogovornik u audioporuci u četvrtak, prenosi National Post.

Abu Muhammad al-Adnani u svom je prvom govoru u dva mjeseca naveo popis gradova koje "žele", od Parisa i Rima do Jeruzalema i Kabula.

Također je prihvatio odluku nigerijske terorističke organizacije Boko Haram da im se pridruže. Nazvao je to "novim vratima koje je otvorio Alah" te uputio džihadiste na zapad Afrike.

- Svi muslimani, trebate se vratiti u svoju državu jer vas pozivamo na mobilizaciju za džihad. Pozivamo vas da emigrirate za džihad i da emigrirate svojoj braći na zapadu Afrike - rekao je Abu Muhammad al-Adnani.

>> U Gornjoj Maoči se opet vijore zastave Islamske države

>> 'Vidio sam kako Jihadi John ubija japanskog taoca'

Komentara 22

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:48 13.03.2015.

Ima ih gori od ovih religijozni fanatika BANKARI to su novi robovlasnici.

Avatar R & I
R & I
10:04 13.03.2015.

Kukavice koje se skrivaju iza zena i djece. Nemaju hrabrosti boriti se kao muskarci vec podmuklo, licemjerno i jadno izmenadnim napadima i terorozmom.

Avatar De.facto.de.jure
De.facto.de.jure
23:35 13.03.2015.

Amerikanci trljaju ruke vojna im industrija cvate a i bankari su zadovoljni daju im povoljan kredit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije