Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAMAZAN

Iftari iz Katara za muslimane u Gunji

Gunja
Goran Ferbežar/PIXSELL
27.07.2014.
u 11:10

Ove godine je odlučeno da najveći broj iftara ide u Gunju zbog potrebe tamošnjeg stanovništva

Završetak mjeseca ramazana u Zagrebu, Gunji i Rijeci bio je u znaku iftara (večera) pod pokroviteljstvom veleposlanstva Države Katar u Hrvatskoj.

- Nastavak je ovo, izuzetno aktivnog djelovanja i brige za našu zajednicu veleposlanice Nj. E. Moza bint Nasser bin Ahmed Ali Al-Thani. Nakon nedavnih posjeta Gunji ove godine je odlučeno da najveći broj iftara ide u Gunju zbog potrebe tamošnjeg stanovništva, a da se manji dio iftara organizira u Zagrebu i Rijeci. I pored toga, u Rijeci je prisustvovalo između 350 – 400 postača na iftaru - rekao nam je muftija Aziz Hasanović, naglašavajući veliki napredak u razvijanju odnosa i povezanosti dviju zemalja od dolaska veleposlanice u Hrvatsku.

>> Milanović vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitao Ramazanski bajram

Komentara 5

KA
kafka
12:12 27.07.2014.

Naslov bi trebao biti na hrvatskom jeziku - Večernji obrok (Večera) iz Katara za muslimane u Gunji. . . . . . . . . . . Iftar (arapski: doslovno doručak) je večernji obrok tokom islamskog mjeseca ramazana, odnosno objedjed koji se uzima u prvi sumrak, ... .

MC
mica caca
13:00 27.07.2014.

Svaka im čast. Oni ne spominju pomoć hrvatskom narodu, njih zanimaju samo njihov, a mi svi skupa dijelimo prije muslimanima i srbima, a što ostane našem narodu. Oni svoj narod ne izdaju, nego ga pomažu i nitko im ne zamjera na tome. A da naš svečenik objavi da samo pomaže hrvatima-katolicima, sve naše dobrohotne institucije bi se digle na sve četiri noge. Dajte narode da svi skupa pomognemo našoj sirotinji, kao što rade svi ostali narodi.

PA
papa1
13:01 27.07.2014.

Ma zaboli me patka za njih i njihovu vjeru!!!! Večernji = muslimanski list

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije