Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica Pusić:

Hrvatska će za obnovu Gaze donirati 7,8 milijuna kuna

Pusić
MVPEI
12.10.2014.
u 18:46

- Kao mali donator usredotočit ćemo se na pomoć za djecu, obrazovanje i žene - rekla je ministrica Pusić u Egiptu.

Ministrica europskih i vanjskih poslova Vesna Pusić kazala je da će Hrvatska u razdoblju od 2014. do 2017. godine za obnovu Pojasa Gaze donirati 1,3 milijuna dolara ili 7,8 milijuna kuna.

- Kao mali donator usredotočit ćemo se na pomoć za djecu, obrazovanje i žene - rekla je ministrica Pusić u Egiptu, prenosi Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

U Kairu danas se održava Međunarodna konferencija o Palestini i obnovi Gaze. Cilj konferencije je strategija za dugoročnu stabilizaciju palestinskog teritorija, kroz osnaživanje temelja za prekid vatre i poboljšanje izgleda za postizanje političkog rješenja.

>>Pusić: Cijeli je referendum smišljen da bi jedna osoba ušla u Sabor

>>'HNS nije primio ni lipe, oni koji se spominju neka se brane'

Komentara 26

BA
bajo2
19:06 12.10.2014.

imamo mi nasih "gaza"kuci,sta je sa dubokim gazom poslije poplava?!

VE
verasmara
18:58 12.10.2014.

Koga ona predstavlja? Čije novce troši?

VK
vk52
19:06 12.10.2014.

Izraelci popalili i porusili i sada cijeli svijet da obnavlja,nije im to prvi put.Kad su pravili ubojstva i mogli rusit nek oni sada obnovu i financiraju a ne drugi narodi svinjarija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije