Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U koaliciji ili samostalno

HNS: 'Država nije eksperiment, sigurni smo u pobjedu na rujanskim izborima'

srećko ferenčak
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
07.07.2016.
u 13:45

Iz Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a kažu kako iza njih stoje kontinuiran rad i zajedništvo

– Vlada afera zaustavila je natječaje vrijedne 15 milijardi kuna. Nije zaštitila građane i bavila se isključivo osobnim interesima. Posljedice njihova nerada i nereda osjetit će građani ove zemlje tek za šest mjeseci – kažu u Slavonsko-baranjskom regionalnom savezu Hrvatske narodne stranke.

Glavni tajnik ove stranke Srećko Ferenčak, predstojnica Središnjeg ureda Barbara Zvonar te predstavnici županijskih organizacija sa sastanka u Slavonskom Brodu poručili su kako je HNS u nekoliko prethodnih izbornih ciklusa svoju snagu demonstrirao brojevima.

'Posljedice vlade HDZ-a i Mosta osjećamo svi'

Tvrde kako iza njih stoje kontinuiran rad i zajedništvo. Svoju će vrijednost, kažu, ponovno potvrditi na rujanskim prijeveremenim izborima, bez obzira na to hoće li izaći samostalno, za što "imaju apsolutnu snagu i vjerodostojnost", ili u koaliciji, za koju su uvjereni da će pobijediti.

– Svima je jasno da posljedice vlade HDZ-a i Mosta, koja se potvrdila kao opasan eksperiment za državu, osjećamo svi i to zemlju ne vodi u dobrom smjeru – istaknuo je član predsjedništva HNS-a i čelnik Slavonsko-baranjskog saveza Stjepan Čuraj. 

Ključne riječi

Komentara 14

NO
Noštromo
14:30 07.07.2016.

Izjave članova HNS-a da možda izađu samostalno na izbore za mene su ponavljane istog vica, zadnjih dana.

TB
taras.buljba
14:18 07.07.2016.

vi mozete u jedan bus skupa sa vasim glasacima ne zaboravite Jalzu P.

BI
Binga01
14:02 07.07.2016.

Vi možete pobijediti jedino anoreksiju. To ste dokazali, svi ste se fino popunili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije