Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednokratna pomoć

Grad Osijek isplatit će 10.000 kuna kćerima stradalog para Petričević

26.07.2014., Osijek - Ivica Musa Petricevic usetao je u kafic Tiho i ubio svoju suprugu Sladjanu koja u kaficu radi kao konobarica i jos jednog gosta. Cijeli kraj je okruzen je specijalcima koji su u nekoliko navrata razmijenili vatru s napadacem. Policij
Foto: Davor Javorović/Pixsell
28.07.2014.
u 15:46

Ivica Vrkić danas je donio odluku da će 14-godišnjakinji i 16-godišnjakinji isplatiti novčanu pomoć od 10.000 kuna.

Dva dana nakon tragičnog događaja u kojima su malodobne kćeri Slađane i Ivice Petričevića ostale bez roditelja, gradonačelnik Osijeka odlučio je pomoći djevojčicama.

Ivica Vrkić danas je donio odluku da će 14-godišnjakinji i 16-godišnjakinji isplatiti novčanu pomoć od 10.000 kuna. Pomoć će biti isplaćena putem skrbnika kojega će imenovati Centar za socijalnu skrb Osijek.

Podsjetimo, Ivica Petričević (59) ubio je u subotu hicima iz poluautomatske puške suprugu Slađanu (39) u kafiću Tiho te gosta kafića Dragu Lovrića (47). Kafić u kojem je Slađana radila kao konobarica potom je pet sati držao pod opsadom i na koncu je presudio sam sebi.

>>Ubio je Dragu, razgovarali su 10 minuta pa je pucao u ženu

>>'Zaljubili su se nakon rata. Ona je konobarila, a on je svraćao u tu gostionicu'

>>Imao je dvije bombe: Kći i brat htjeli su nagovoriti Petričevića na predaju

Komentara 2

AL
Alkana
22:37 28.07.2014.

Zašto skrbnik iz Centra za socijalnu pomoć? Vjerojatno djevojke imaju rodbinu koja želi preuzeti brigu za njih. Centar je najgore rješenje. Inače, svaka čast Vrkiću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije