Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIŠENI TONOVI

Glasnović psovao u Saboru, Pernaru poručio da ima bipolarni poremećaj: 'Tebi je sve smiješno'

željko glasnović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
14.12.2016.
u 17:25

Glasnović se okomio na Bunjca i Pernara

Na današnjoj sjednici Sabora mogli su se čuti povišeni tonovi i rasprave, a zastupnik Željko Glasnović okomio se na Ivana Pernara i Branimira Bunjca.

Govoreći o Hrvatskoj vojsci i operacijama NATO-a, Bunjac je kazao kako danas imamo oko 17 tisuća vojnika.

– Zašto predajemo jedan bitan element suverenosti u ruke nekoga za koga nismo sigurni da ima dobre namjere –  prokomentirao je Bunjac, javlja Dnevnik.hr.

Bunjac je također kazao kako građani nisu upoznati kako izgledaju operacije NATO-a u borbi "koja se često proklamira kao borba protiv terorizma". Pritom je podsjetio na napad NATO-a u Libiji, na što mu je Pernar replicirao citirajući oproštajno pismo Gadafija.

Tada je krenuo govoriti Glasnović. Bunjcu je u jednom trenutku rekao da ga je krivo citirao pa mu je poručio: 'Nemoj ti mene zajebavat'. Nakon toga okomio se na Pernara.

–   Ne znam je li vi mene uopće slušate gospodine Pernar, vi mene ne gledate nego piljite u mobitel. Vi imate bipolarni poremećaj. Vi nemate ono što se kaže "manners". Tebi je sve smiješno ovdje –  rekao je Glasnović zbog čega mu je Reiner oduzeo riječ, prenosi Dnevnik.hr.

>> Pernar otkrio da je bio s grupom koja je pušila marihuanu: 'Tresli su se i kažu: Ivane, što ako nas uhvate?'

>> Sabor do kraja siječnja donosi Etički kodeks o ponašanju zastupnika, ide se i u izmjene Poslovnika

Komentara 52

DU
Deleted user
18:05 14.12.2016.

Svaka čast generale.

MI
misho32
18:08 14.12.2016.

kakav je to izborni zakon koji je omogučio da u Saboru skoro nema poštenog Hrvata,kojemu je na srcu hrvatska država i koji je omogućio da takvi lakrdijaši i neodgovorni ljudi , kao što je taj Pernar vode glavnu riječ.

IB
ivica.barac.62
18:07 14.12.2016.

Kamo srece da vas je tamo vise kao Glasnovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije