Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra djela

FOTO Invalid u oglasu tražio cipele na poklon, dobio ih nekoliko

oglas invalida
Facebook
16.01.2013.
u 19:48

Nepoznati muškarac dobio je nekoliko pari starih i novih cipela i nešto odjeće

Na Facebooku se danas ujutro pojavila fotografija oglasa, postavljenog na tramvajsku postaju u Zagrebu, na kojemu "siromašni invalid" na poklon traži cipele broj 46.

"Srce mi prepuklo jutros...", napisala je korisnica Facebooka koja je objavila fotografiju, a koja je podijeljena više od 1500 puta.

Čini se da je zadobivena pozornost urodila plodom jer je nepoznati muškarac, sudeći po komentarima korisnika na Facebooku, dobio već tri para cipela, i ne samo to.

"I mene je iznenadilo kako su ljudi reagirali. I to jako, jako ugodno :-) Inače, zvali smo tog gospodina i rekao nam je da je već dobio nekoliko pari starih i novih cipela i nešto odjeće", napisala je korisnica nekoliko sati nakon objavljivanja fotografije, napominjući da se oni koji žele pomoći mogu obratiti i udruzi Zagrebački bokci, Prisavlje 10, tel.01/6040 889, te Crvenom križu i Caritasu.

>> Ratni vojni invalid živi bez struje i vode, sa 150 kuna mjesečno

Komentara 2

SR
sta_reci
20:04 16.01.2013.

Trebalo bi sve one na vrhu natjerati da se umjesto u svoje kriminalne stranke uclane u udrugu "Zagrebacki bokci", sa minimalnom clanarinom !0% od svojih ukupnih prihoda, jer su ih oni i doveli u tu udrugu. Ne samo ovi sadasnji glumci, nego svi od '91 naovamo.

OB
-obrisani-
19:59 17.01.2013.

Proslijedio bi onima koji govore o socijali, onima koji povećavaju sebi plaćice, onima koji brinu isključivo o sebi i onima dobrog imovnoga stanja. Sram bilo one kojima se sigurno ovaj invalid obraćao, ali nije bio reprezentativan, te ga pojedinci nisu ni saslušali. Toliko se govori i izdvaja, ali mislim na pogrešnu stranu. Oduzimajući uskoro takvima se neće, već ako se oduzme oduzeti će se kao ovome siromahu. ako slućajno ima naslijeđenu jednu sobicu. Mnogi pravi siromasi prisiljeni su na ovakav način moliti. Mnogi koji ne bi trebali b iti socijalni slučaj, snalažljivošću postaju, na žalost svih potrebitih. Nikada pravda neće biti zadovoljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije