Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrak-Taritaš opet 'izvisila'

Evo tko će biti kandidati HNS-a na izborima i na kojim mjestima se nalaze na listi Narodne koalicije

Ivan Vrdoljak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/6
20.07.2016.
u 19:19

Kao što su mediji već izvještavali, opet je "izvisila" HNS-ova najpopularnija ministrica u prošloj vladi Anka Mrak-Taritaš koja je tek na 8. mjestu liste Narodne koalicije u 2. izbornoj jedinici.

Predsjedništvo HNS-a potvrdilo je raspored svojih kandidata na listama Narodne koalicije.

Kao što su mediji već izvještavali, opet je "izvisila" HNS-ova najpopularnija ministrica u prošloj vladi Anka Mrak-Taritaš koja je tek na 8. mjestu liste Narodne koalicije u 2. izbornoj jedinici, što znači da u Sabor može ući samo ako osvoji dovoljan broj preferencijalnih glasova.

Nema sumnje da je bivša ministrica graditeljstva razočarana takvom odlukom vrha stranke zbog toga što se i na prošlim parlamentarnim izborima dogodila identična stvar.

Tada je Anka Mrak-Taritaš ipak uspjela ući u Sabor osvojivši dovoljan broj preferencijalnih glasova.

Foto: HNS

>> Zašto se Vrdoljakov HNS boji Anke Mrak-Taritaš

Ključne riječi

Komentara 11

MA
MarioG
19:52 20.07.2016.

Ja još ne razumijem kako se oni nazivaju "narodna koalicija"?? Oni nemaju nikakve veze s narodnjaštvom. Jasan dokaz tome je npr. da nisu podržali ustavnu definiciju braka.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:38 20.07.2016.

cudan je taj hns uvijek se prkrpa sdp-u sa nekih jedan do dva posto glasova ko i hsls i hss. ali hns posebno iritira i pitam se ko i vecina građana koga oni zastupaju a inace taritas je jedina koja je kolko tolko ok i nje se boje ne razmem ih cudna neka stranka

Avatar comparator
comparator
20:05 20.07.2016.

Milanović - Medison ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije