Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila spor

Elizabeti Gojan nezakonit otkaz, HRT je mora vratiti na posao

Elizabeta Gojan
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
05.01.2016.
u 15:29

U isto vrijeme otkaz je dobila i Hloverka Novak Srzić, iz istih razloga, a svemu je prethodio napad Novak Srzić na Gojan zbog načina na koji je vodila inauguraciju predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Novinarka Elizabeta Gojan dobila je radni spor protiv HRT-a, odnosno ravnatelja Gorana Radmana.

"Općinski radni sud u Zagrebu presudio je da joj je otkaz dan nezakonito te je izrekao i privremenu mjeru kojom obavezuje HRT na povratak Elizabete Gojan na radno mjesto komentatorice u roku od osam dana od primitka presude", piše Tportal. 

Radman je komentatorici Gojan dao otkaz zbog "verbalnog delikta" odnosno kršenja etičkog kodeksa i svog ugovora o radu istupanjem u javnosti bez dopuštenja uprave, a Tportal podsjeća i da je novinarima Ustavom zajamčena sloboda izražavanja misli. 

U isto vrijeme otkaz je dobila i Hloverka Novak Srzić, iz istih razloga, a svemu je prethodio napad Novak Srzić na Gojan zbog načina na koji je vodila inauguraciju predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

>> Elizabeta Gojan i Hloverka Novak Srzić dobile otkaz na HTV-u

Komentara 80

Avatar traktoraš
traktoraš
16:06 05.01.2016.

Elizabeto vraćaš se na televiziju koja je sve samo ne Hrvatska.Svoje politčko opredjeljenje ostavi za podoma a komplekse radi debljine riješi sama sa sobom.Ako si prijenos inauguracije predsjednice onako prostački odradila po naputku SDP-a onda putuj zajedno sa njima .

Avatar kravata
kravata
15:58 05.01.2016.

Sigurno nije vodila kako je trebalo, stalno je trazila dali ce predsjednica nesto pogrijesit a kad je trebala pratit put predsjednice ona je poslala repotera da mu srbijanski predsjednik Vucic da svoje misljenje. Neprimjerno i kaznjivo zbog onih koji placaju HTV.

OL
olrajt
16:10 05.01.2016.

...ovakvoj televiziji koja je postala komunističko glasilo -ukinuti tv pristojbu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije