Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ ĐUREKOVIĆ

Ekskluzivno: Prvi intervju Krunoslava Pratesa iz zatvora

prates
Foto: Screenshot Deutsche Welle
11.02.2014.
u 08:30

Sud je u presudi tvrdio da je Prates Josipu Perkoviću dao ključeve tiskare u kojoj je Đureković ubijen te da je Perković ključeve proslijedio počiniteljima ubojstva.

Krunoslav Prates je pred jednim minhenskim sudom 2008. osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog sudjelovanja u ubojstvu Stjepana Đurekovića.

Sud je u presudi tvrdio da je Prates Josipu Perkoviću dao ključeve tiskare u kojoj je Đureković ubijen, te da je Perković ključeve proslijedio počiniteljima ubojstva.

U ekskluzivnom intervjuu za Deutsche Welle, svom prvom intervjuu uopće otkako je na odsluženju kazne, Prates priča o detaljima suradnje s Perkovićem i o tome zbog čega je Đureković uopće likvidiran.

S Pratesom smo razgovarali u zatvoru u kojem trenutno služi kaznu. Opširniji intervju s njim pogledajte u TV-magazinu "EuroBox" Deutsche Welle koji u Hrvatskoj preuzima nekoliko televizijskih postaja.

 

>>VIDEO 'Svi znaju tko je Josip Perković'
 

>>Perković u Nürnbergu, optužnica za tri do četiri mjeseca

>>Perković će biti u zloglasnom zatvoru gdje 600 čuvara pazi 2100 zatvorenika

Komentara 22

DU
Deleted user
08:49 11.02.2014.

Nadam se da partija neće napraviti diverziju na Tv ili HEPu

DU
Deleted user
09:02 11.02.2014.

Pišete članak kao da su udbaši bili nevinašca.

Avatar darkkati
darkkati
09:03 11.02.2014.

ovo su sve laži koje su u funkciji spašavanje glava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije