Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB o situaciji

Vulin: Još ne znamo hoćemo li glasati za Oreškovićev opoziv, za Karamarkov hoćemo

Dragan Vulin
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
07.06.2016.
u 20:58

Predlaganje izglasavanja nepovjerenja premijeru i sve što se događa kupovanje je vremena – drži Vulin

Milan Bandić osnovao je u ponedjeljak ogranak svoje stranke u Osijeku, a prije toga popio je kavu s Draganom Vulinom, čelnikom HDSSB-a. Usto, prije početka osnivačke skupštine desetak je minuta “sa strane” razgovarao i s HDSSB-ovim Krešimirom Bubalom.

– Naravno, razgovarali smo i o situaciji u aktualnoj Vladi. Stav HDSSB-a se nije promijenio, glasovat ćemo za opoziv Tomislava Karamarka, ne pristajemo ni na kakvo preslagivanje koje Karamarko najavljuje – kazao nam je Vulin. Milan Bandić rijetko dolazi u Osijek, no nije neobično, nastavlja, da se nađu na kavi, a ističe i kako je Bandić dobar s Branimirom Glavašem.

– I Bandić ostaje pri onome što je ranije izjavljivao, treba raditi, kaže, kao da neće izbori, a pripremati se za izbore – dodao je Vulin. Njegova stranka još nije iznijela stav hoće li glasovati za ili protiv opoziva premijera Tihomira Oreškovića. Inače, HDSSB je prvi, još u nedjelju, javno rekao kako neće sudjelovati ni u kakvom preslagivanju u Vladi, a to ne dolazi u obzir, poručili su, “jer je Karamarko na čelu HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade”.

– Predlaganje izglasavanja nepovjerenja premijeru i sve što se događa kupovanje je vremena – drži Vulin.

>> Evo u kojim uvjetima su mogući izbori u srpnju!

>> 'HDSSB neće sudjelovati u preslagivanju, nezamislivo je da na istoj strani budu Milorad Pupovac i Ivan Tepeš'

Komentara 4

Avatar kravata
kravata
21:09 07.06.2016.

Pa ni nemorate ali cete dobit racun na slijedecim izborima.

Avatar navijač
navijač
00:02 08.06.2016.

Samo politički sljepac nevidi za koga radi Vulin. A sada i Krešo iz HSS-a , prije toga su rasturili HNS- , a sada je valjda na redu HDZ. Ali nećete razbojnici !!

BU
Burger
00:02 08.06.2016.

Očito nema razlike između Aleksandra i Dragana Vulina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije